Honda CBF 150
TVS Apache RTR 150
Honda CBF 150
TVS Apache RTR 150
honda cbf 150 derim ben..
Bunun sonunda kavga çıkar kesin :D
cbf 150 al. Otur çayını yudumla.
hangisini beğendiysen onu al zevk meselesi ama şunu söyleyeyim motosiklete topcase takacaksan cbf derim
şöyle diyeyim. cbf yatak gibi makina.
apache de torklu, oturuş ve gaz tepkisi itibariyle insanı agresif kullanıma iten acayip bir karaktere sahip motor.
ikisinide kullan alamadan önce bence
inazuma - wolf savaşına benziyo :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
rahatlık konfor hafif uzun yol yaparım diyorsan Honda.
şekil daha fazla güç diyorsan tvs yalnız tvs'de çok kaliteli bir motor tek sorunu titreşim
Yani, ama dediğim gibi, sürüş tarzları, kitlesi farklı motorlar. sen kimseye kulak asma. sonuçta ikiside kalitesini kanıtlamış taş gibi motosikletler. hangisi içine siniyorsa ona yönel. benden tavsiye
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
çok iyi bir örnek oldu bak bu :D
sonunda kan çıkar :D
Yuzlerce konu mevcut bu karsilastirma hakkinda.. onlarida okuyabilirdin..
Ikiside guzel makinalar.. senin karakternle alakali birazda.. rahatlik konfor istiyosan cbf bak..
agresif olsun altimda makina oldugunu anlayayim diyosan tvs apache..
ikiside saglam.. ikisininde ufak tefek sorunlari vardir ama bu makinelerin kotu oldugu anlamina gelmez.. kisaca gonlunun goturdugu yere git..sonucunda pisman olmicaksin emin ol ..
tvs apache sahibi olarak cbfyi kotulemem.. onlar bize siz titiriyosunuz diye takilir.. biz onlara bisiklet diye yada yag yakma muhabbetiyle takiliriz.. bu boyle uzar gider.. sonuc olarak herkes makinesini sever
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
30bin kmdir pişman olduğum bir noktası yok. Cbf150 yi rahatlıkla tavsiye edebilirim.
valla ben sadece arkadaşın cbf 150 sini kısa süreli kullanmış biri olarak farklı yönden yorum yapayım. iş yerim kuryelerin çok sıklıkla gidip geldiği bir yerde. ve benim gördüğüm neredeyse %90 oranında cbf 150 kullanıyorlar. bir dönem çok fazla apache kullanan vardı ama artık tek tük görüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)