nasıl motorlar ama bu fotorafları her yerde bulamazsınız....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
INSAFSIZ
ELVEDA
ANACONDA
TURACI 1,2,3,4
GERÇEKTEN YORUMSUZ !
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
-
slm
MeTaL_MoRguE adlı üyeden alıntı
INSAFSIZ
ELVEDA
ANACONDA
TURACI 1,2,3,4
GERÇEKTEN YORUMSUZ !
niye yorumsuz ki
Motor sürmek sevk ,motor toplamak ise hem sanat hemde sevklidir...made in anaconda
-
Hardcore cu arkadaş beğenmemiş.Ben ise severim hayallerini kovalayan insanları.Tanrı daha nice elvedalar,turacılar,fevkalbeşerler versin sana;yeter ki yaşam sevincini kaybetme dostum.Aramıza hoşgeldin...
-
hepsindede kendi el emeğin var.. ellerine sağlık..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
cok gusel olmus ıyıkı cekmıssın resımlerını bak sana anıları kalıyo tas atan arkadaslarıda salla onlarda ıtıle kakılada olsa yavas yavas orencek kuralı tsk ler bu mını belgesel ıcın
ve bua rada aramıza hosgeldın arkadasım
-
Emin ol para bastırıp alsaydın bukadar zevk almazdın kendin toplayarak hayaller kurarak bazı şeylere kavuşmak çok büyük doyum verir güle güle kullan daha iyileri senin olur inşallah.
-
güzel motorlar nostalji oldu valla
hoşgeldin birader
-
hoşgeldin.güzel pejolar.benim de isteklerim arasında kendime 0dan motor toplamak.
benim anlamadığım motorun üzerine türkçe birşey yazınça insanlar eleştirilir, yabançı dilde yazılınça beğenilir bençe çok yanlış.insanlar arabalarına motorlarına yazdıkları yazılar çizdikleri resimlerle kendilerini ifade ederler makineyi kişiselleştirirler.o yazıdan sonra artık o motor pejo veya başka birşey de-ğildir. onun bir adı vardır.
neyse kazasız belasız günler dilerim.
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Hardcore cu arkadaş beğenmemiş.Ben ise severim hayallerini kovalayan insanları.Tanrı daha nice elvedalar,turacılar,fevkalbeşerler versin sana;yeter ki yaşam sevincini kaybetme dostum.Aramıza hoşgeldin...
çok teşekkül edrim..
Motor sürmek sevk ,motor toplamak ise hem sanat hemde sevklidir...made in anaconda
-
ben yardımcı olayım, sanırsam motorlarına aşağıdaki isimleri
yazsaydın, arkadaş çok beğenecekti,
KILLER
HELLFIRE
HIGHWAY EAGLE
.
.
.
emeğe ve tercihe saygı lütfen + ayrıcada Türkçe isimler
kullandıgı için ben iki kata daha fazla hoşlandım yapılan işten
hoşgeldin.........
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
evet begenmedim hukumdarım
ben hayali olan insanların tabıki arkasındayım zamanında bende tıtan 125 surdum ama benim eleştirdiğim nokta aslında eleştiri değil yani olmayan nokta o yazılar.
bence olmasaymış daha ıyı olurmuş.
bu benim goruslerim, bı post yazdık die gunah keçisi olduk a.k. bi kusur işlediysek affola.
bu arada hardcore'cu değilim
saygılarımla......
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
-
insafısız yazan motorun öteki tarafında canın çıksın mı yazıyor?
==============================
==============================
-
johnny_rook adlı üyeden alıntı
ben yardımcı olayım, sanırsam motorlarına aşağıdaki isimleri
yazsaydın, arkadaş çok beğenecekti,
KILLER
HELLFIRE
HIGHWAY EAGLE
.
.
.
emeğe ve tercihe saygı lütfen + ayrıcada Türkçe isimler
kullandıgı için ben iki kata daha fazla hoşlandım yapılan işten
hoşgeldin.........
arkadaşı türkçe yazdığı için takdir etmişsin bencede helal olsun ama!...
senin lakabın niye ingilizce
yaşasın rüzgar kardeşliği
-
-
iyi güzel de ilk 4 motor birbirinin aynı marka model değilmi? neden alıp sattın bunları?
(birde ufak hatırlatma, babam 'gazp etti' demişin 'gasp' olcak.)
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
Dil tartışmasına gerek yok.
Yazılar biraz arabesk olmuş. Bir de neden birbirine bu kadar benzeyen 7 ayrı motorun oldu onu anlamadım, dört moped üç scooterı elden geçirmen ilginç bir durum.
-
ya bence gayet güzel el emeği var motor aşkı var belli olmuyormu hoşgeldin kardeşim aramıza
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
-
nasıl inandırcam
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
bu motorların hepsi seninmi
yoksa üstüne oturup fotoğrafmı çektirdin
bana biraz öyle geldide
çünkü bi kaçı aynı
dostum doğru haklısın da ispat nasıl etceğim sana eğer yolun düşerse bursanın karacabey ilçesine uğraysan bir çayımı içersin bu fotoraflardan daha çok var bende belki inanırsın ozaman dostum
danger0 adlı üyeden alıntı
iyi güzel de ilk 4 motor birbirinin aynı marka model değilmi? neden alıp sattın bunları?
(birde ufak hatırlatma, babam 'gazp etti' demişin 'gasp' olcak.)
can sıkıntısı ve değişiklik iyidir arada biz kapışıyorduk motorlarla arada bir geçiyorlardı beni bende bir çoğunu ondan sattım...
ışık ercan adlı üyeden alıntı
arkadaşı türkçe yazdığı için takdir etmişsin bencede helal olsun ama!...
senin lakabın niye ingilizce
ya dostum bende esas ingilizce lakaba karşıyım ama anaconda ne bileyim küçüklükten beri canter oynarım hep orada kullanırdım oradan kalan bir takıntı ama hoşuma gidiyor biraz da ondan..
MeTaL_MoRguE adlı üyeden alıntı
evet begenmedim hukumdarım
ben hayali olan insanların tabıki arkasındayım zamanında bende tıtan 125 surdum ama benim eleştirdiğim nokta aslında eleştiri değil yani olmayan nokta o yazılar.
bence olmasaymış daha ıyı olurmuş.
bu benim goruslerim, bı post yazdık die gunah keçisi olduk a.k. bi kusur işlediysek affola.
bu arada hardcore'cu değilim
saygılarımla......
olabilir saygı duruyorum herkezin kendi zevki..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler