Merhabalar ben şimdi kursa yazıldım evden işe işten eve gelirken polise yakalandık diyelim kurstanda yazı aldığımızı farz etsek bu işe yararmı yoksa 600 ytlden kaçış yokmu? Siz nasıl korkmadan dolaşıyorsunuz ehliyetsiz.
Merhabalar ben şimdi kursa yazıldım evden işe işten eve gelirken polise yakalandık diyelim kurstanda yazı aldığımızı farz etsek bu işe yararmı yoksa 600 ytlden kaçış yokmu? Siz nasıl korkmadan dolaşıyorsunuz ehliyetsiz.
Kaçış yok.Cezayı ödersin.
Soruna kişisel bir cevap vermek gerekirse,ben çok cesurumdur.Korkusuzca geziyorum.Daha kimse durdurmadı.Demek ki kimse de durdurmayacak.İğrenç bir Aristo mantığı kurdum,farkındayım.
Bu soruya daha önce birçok cevap verildi.Yeni başlık açmadan öce bundan sonra Arama kısmını öneririm.
ehliyet için sınava yazılan kişilerin hepsinin ehliyeti almaya hak kazanması söz konusu değil...öyle bile olsa ehliyet elinde olmadan ceza yersin ve motorun parka çekilir.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Cezayı yazarlar Makinanı bağlarlar
hiç hoş olmaz, canın yanar
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Aslında aynı şeyi bende düşünüyordum , Fakat öyle olmuyor , ama B türü ehlyietlerde: ehliyetin çıkmasına 1 hafta kala kurstan bir kağır veriyorlarmış ehliyet yerine geçiyormuş o kağıt. A2 de aynı şey geçerlimi bilmioyrum , bende 8 temmuzdaki sınava gircem inş.
kurtuluş yok alırlar anahtarını cesaretin varsa kaskın kafandayken falan gez.. ama yakalanır da ruhsatın altına sıkıştırdığın/sıkıştıracağın renkli bi takım kağıtlar işine yaramazsa ve motorun parka çekilirse çok ama çok üzülürsün ve kendine çok kızarsın
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Ebe olursun
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
durduran polisin vicdanıda önemli hoca..
CBR 600F Honda,
Kursa yazılmanın sana bi faydası yok, kanunun önünde kursa yazılman değil sürücü belgen geçer, yakalanırsan, kazaya karışırsan her türlü başın ağrır, aspirin fayda etmez
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Sağolun arkadaşlar normalde ehliyetsiz kullanmaya karşıyım ama koskoca yaz geçicek ve ondan sonra ehliyet verilecek bu yüzden biraz sabırsız oldum neyse yardımlarınız için çok sağolun.
valla hu çok göreceli bir kavram aristo mantığı uygulanacağı gibi ruhsata başka şeyler koymakta işe yarıyabilir ama bakın ben teşvik etmiş olmiyim işe yarıyabilir diyorum sonra yanlış şeyler yazmaktan uzaklaştırma almıyayım
Kask tak!
valla bak çevirme varsa yakalanırsan benim düşüncem kuzu çevirme olursun
ehliyetin yoksa
ehliyet öncesi verilen sertifika da bir işe yaramıyor.yıllar önce b sınıfı ehliyetimi
almadan önce o belgelere güvenerek araba bağlattım.
kursa yazıldığını söylemen belki tatlı dille işe yarayabilir.ama çok az bir ihtimal.
kursa yazıldığına dair belgenin trafikte resmi olarak hiçbir geçerliliği yok.ille de bineçeksen yine de yanında bulunsun.%1 de olsa tutar belki.
@godfather zaten o yeşillik olayını herkes senin ceza alman yersiz esas cezayı o yeşilliği alan adam almalı ama burası türkiye yeşilliğin cazibesine hayır diyemiyorlar.
büyük şehirlerde pek problem oldugunu zannetmiyorum ama küçük şehirlerde problem..
hem o kadar para verirsin kursa. bi de ceza ödersin. sinir kübü olursun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
uf olur...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
Bende yazıldım kursa.ehliyet almama daha iki ay var ama ben 3 haftadır işe motorla gidip geliyorum e5 üzeri ve gezilere de gidiyorum.bikaç gün önce yakalandım.bağlıcaz dediler ruhsatta yoktu yanımda ama iyi laf yaptım 0 maliyetle yırttım.Sonuçta sakat iş yani çevirmelerin olduğu yerler çoğu zaman belli oluyor garanti yollardan gidip dua ediceksin.kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)