G-eye Action Cam Hakkında Bilgi
Reklamlar
-
Öncelikle herkese merhaba,
Aklımda uzun zamandır bir aksiyon kamerası almak var ama maddi durumlardan dolayı pek de yeltenemedim. Dün Decathlon'un internet sitesinde bu ürüne rastladım ve fiyatı da hoşuma gitti açıkçası. Ama aklıma takılan, iş görür mü? Tabi ki bi Go Pro performansı beklenemez ama kare atlama sıkıntısı da olmasın diyor insan. Yarın da almayı düşünüyorum. Özellikle de aksesuarlarının ucuz olması çok dikkatimi çekti.
Bir de malum Go Pro'da daha dar bi açıya sahip ama çok sıkıntı yaratır mı? Görüş açısı 720p modunda 135°, 1080p modunda 110° olarak görünüyor. Aramızda kullanan arkadaşlar var ise tecrübeleri ve yorumlarını bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar, kazasız yolculuklar.
Reklamlar
-
bana da aksiyon kamera pahalı geliyor. ne tür aksiyonlarda bulunuyorsunuz bilmiyorum ama sadece motosiklette kayıt yapmak için, gopro göğüs bağlantı parçasını aldım. gelefonu bağlayıp onunla kayıt yapıcam. tabi daha aksiyonlu konularda olmaz ama (cross, yağmurlu hava, sporları vs.) trafik kaydı için iş görür.
-
SJ4000 siparişi verdim orijinal banggood sitesinden 75 dolar falan bunu inceleyin derim trafikteki ruh hastaları yüzünden aldım kanıtım olur en azından
-
Agv adlı üyeden alıntı
SJ4000 siparişi verdim orijinal banggood sitesinden 75 dolar falan bunu inceleyin derim trafikteki ruh hastaları yüzünden aldım kanıtım olur en azından
Çin'den getirtecek kadar sabrım yok ki :D
34 AJ 6431 - 250R ama Repsol 2014 hani
-
Arkadaşım dün bende gopro alcam diye gittim sony action cam aldım çıktım
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Sony'de de fiyatların maşallahı var
34 AJ 6431 - 250R ama Repsol 2014 hani
-
uguruyaniker adlı üyeden alıntı
Sony'de de fiyatların maşallahı var
Malesef öyle ama nezamandir istiyordum iyi bişe
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Sizce başlıkta geçen ürün mü, yoksa SJ4000 mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Aklım da hala G-Eye'da ama :S
-
bu vıdyoyu ızledım makul geldı bana
-
ses filtresi onemli surekli ruzgar sesi hos olmaz ucuz kameralarin handikapi iste..
-
Zeronix adlı üyeden alıntı
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
ses filtresi onemli surekli ruzgar sesi hos olmaz ucuz kameralarin handikapi iste..
Ben de videoyu izledim, ilgimi cekti. Su alti kilifi ile ruzgar sesi onlenebilir?
-
Hayırlı olsun. Sony action cam benim de çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullan...
-
braveguy adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Sony action cam benim de çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullan...
Eyvallah abi yarın çekimler başlıyor osman abi ile yapcaz
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Sabah alacagim ama umarim pisman olmam :/
-
Şimdiden hayırlı olsun ozaman
-
Fiyatı iyiymiş kullandıktan sonra ses ve goruntu konusunda bilgi verirseniz çok iyi olur.
-
Eyvallah abi yarın çekimler başlıyor osman abi ile yapcaz
osman da kamera aldı mı yahu, ne güzel... takılın valla, kıskanmadım dersem yalan olur
senin aldığın sony action cam paketinde neler var ve kaça mal oldu paylaşabilir misin karalı??
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)