https://www.facebook.com/video.php?v=1006119032747061
Paylaşıldımı bilmiyorum ama durum ortada..
https://www.facebook.com/video.php?v=1006119032747061
Paylaşıldımı bilmiyorum ama durum ortada..
süper. beni ... yerde 2 ay önce durdurdu. "evraklar" dedi. "abi yüzmeye gitmiştim.ruhsat evde kalmış" dedim. Oda bana nasıl bu salaklıgı yapıyorsun bide genç olacaksın.görende seni adam zanneder dedi hemde kız arkadaşımın yanında. şok oldum sanki birinin ırzına geçmişim:/:/ehliyeti aldı bin len arabaya eşek herif dedi. veee bende çıldırdım anahtarları fırlattım yere yap ulan ne yapacaksan dedim... ki hiç asabi biri değilimdir. sonra arkadaş kusura bakma sakin ol diyip anahtarı yerden alıp bana verdi ve ehliyetini al git dedi http://www.720p-hdizle.org
1 yıl ehliyete el koyma + 200 saat sosyal hizmette çalışma + 5000 pound bide falakaya yatırsalar tam olucak
Adam yusuflamakta haklı .
Bizim yaptığımız apaçilikleri görseler idam yada dengi bi ceza alırdık heralde
şaka gibi ya, ne kadar profesyonel bir polis. vallahi durdurulmak isterdim böyle efendi bir polise.
bizde olsa ne polis böyle konuşur ne de çevirlen efendi davranır ortalık savaş alanına dönerdi..
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
video sahibinin kanalını bulabilir miyiz aceba :D
Ülkemizde olsa Motor sürücüsü Atın altından geçerek kaçmaya çalışırdı
İnanılmaz insaflı davranmış polis. Geçekte İngiltere'de "Allah kimseyi trafik suçundan polisin eline düşürmesin" derler.. Bir daha bırak sürmeyi, motor yüzü göremiyebilirdi o genç.
Türkiye'de atlı polis düşünemiyorum bile hele ki böyle durduracak, polisi pıçaklarlar
Abartılı, artist polis, bizimkilere can kurban o zaman, ayrıca çeviri doğruysa polisin kullandığı zevzek lafı olmamış, efendim hitabları falan...köle sahibine efendim der...hikaye...
Adamların polisiyle değil kanunu adaletiyle alakalı. Sürücü biliyor başına gelecekleri. Buradaki gibi içine sıçılmış bir adalet yok adamlarda. Onurunu satmış hakimler, savcılar, polisler ve en önemlisi seçmenler ara ki bulasın.
Yani işlenen bir kusur veya kabahat sonrası polisin konuşma tarzını geçiyorum, ülkemin havalimanındaki pasaport polisi bile hayatında ilk defa karşılaştığı ve 'merhaba, iyi akşamlar, buyrun' diye kendisine yaklaşıp evraklarını veren yolcuya direkt olarak soruları 'nereye gidiyon? ne yabacan? ne zaman geliyon? ne iş yabıyon sen?' tarzı kaba ve ters bir şekilde sorabiliyor (yolcunun nasıl birisi olduğu hiçbir şekilde önemli değil aslında ama yine de yazayım, 30 yaşlarında iş için takım elbiseli normal bir insan). Şimdi bu münferit örnek diyeniniz olacaktır, evet sonra aynı yolculuğun dönüşünde karşılaştığım memur gayet kibar ve düzgün birisiydi, ama ben zaten BÜTÜN polisler için bunu söylemiyorum, ama büyük bir kısmının davranış ve yaklaşımları bu şekilde. Peki tabiri caizse 'hırsızın hiç mi suçu yok'? Tabi ki var, bizde genelde sesi en yüksek çıkan da kabahati işleyen oluyor
Neyse, kısacası ilerlememiz gereken daha yol var
bizde daha geçenlerde ana yollda sırf teker yapan bir motorcuyu yakaladılar diye tüm motorcular ayağa kalktı,şaka gibi topluluk bu ya
Asker ve polis... Bunlar aldıkları eğitimden dolayı nezaket göstermek üzerine görev yapmıyorlar. Motorcu dalga geçer gibi elim gaza gitti aslında hızlı gitmiyordum gibi polisi salak yerine koyarcasina laflar ediyor. Polis resmen gençliğine vermiş çocuğun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)