Yamaha yzf r125 140" arka lastik takilabilir mi?
Reklamlar
-
ahahaha yukardaki elemana çok güldüm ya :D yamaha'yı köpek yerken tasarlıyorlar adam doğru söylüyor.
Reklamlar
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Hiç bir şey olmaz takın, yanlış bilmiyoraam yarışlarda da o ölçüler kullanılıyor. Veya arka 150. Pirelli takacağınızı söylediniz zaten, hiç hiç problem olmaz
Eger arkaya 190 lastik takarsa problem neymis haberi bile olmaz takin kardesim
-
Şu motorum şekil önümden çekil zihniyetinden bir kurtulalım artik. Fabrika tavsiyesi dışında başka ebat kullanmayın.
-
celikat adlı üyeden alıntı
Şu motorum şekil önümden çekil zihniyetinden bir kurtulalım artik. Fabrika tavsiyesi dışında başka ebat kullanmayın.
Adam hem cahil, hem mantiktan uzak bide yetmiyo tavsiye veriyo 150 tak diye, alin asagidaki linkteki videoyu seyredin ne haldesiniz gorun
http://www.altinelbiseliadam.com/mot...lastik-secimi/
-
tuna_tour adlı üyeden alıntı
ordinaryüs prof dr. aea dediyse aksini söyleyeni asmak lazım.
xbuky adlı üyeden alıntı
ahahaha yukardaki elemana çok güldüm ya :D yamaha'yı köpek yerken tasarlıyorlar adam doğru söylüyor.
eğlenmeniz güzel ama benim yazdığımdan anlaşılana bakınca, ülkenin geleceği konusunda çok karamsar oluyorum ne yazıkki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:11 ----------
solmyr adlı üyeden alıntı
yazım çok güzel anlaşılmış. ki zati anlaşılacağını umarak yazmamıştım. gönlünüz kalmasın o zaman şöyle tamamlıyım:
yamaha çin'de yaptırdığı motorlara markasını basıp satıyor. ben size daha ilgincini söyleyeyim, yamaha piyonalarını Kamboçya da üretiyor ama made in japan yazıyor. yani motorlar mondial ile kanuni ile aynı fabrikadan çıkar. Japonya da mühendis yoktur sadece samurai ve kılıç mühendisleri vardır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Tec%C3%...Cl-i_%C3%A2rif
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Barkin in söylediklerine ekleyecek bir şeylerin olsa gerek. Dinliyoruz.
-
Barkin in söylediklerine ekleyecek bir şeylerin olsa gerek. Dinliyoruz.
Onada han duvarlari siirini yazar
-
Eger arkaya 190 lastik takarsa problem neymis haberi bile olmaz takin kardesim
Ben 190 taban mı dedim? Komik olmayın.
Yarışta kullanılan ölçüden bahsettim 150 taban olarak. Ve lastikler 130/70 den 140/60 ile değişecek . Üstündeki ve takabileceği her lastikten daha iyi bir tutuş ve denge elde edeceğinden eminim. Siz video izleyerek, yorum yapamayarak öğrenmeye devam edin
-
Sen motosikletin ureticisinden iyi biliyorsun yani bu işleri. Bende tam buna gülüyorum işte.
-
Ben 190 taban mı dedim? Komik olmayın.
Yarışta kullanılan ölçüden bahsettim 150 taban olarak. Ve lastikler 130/70 den 140/60 ile değişecek . Üstündeki ve takabileceği her lastikten daha iyi bir tutuş ve denge elde edeceğinden eminim. Siz video izleyerek, yorum yapamayarak öğrenmeye devam edin
Nasil olalim :D ? Bol keseden mi sikalim
-
Nasil olalim :D ? Bol keseden mi sikalim
Arkadaş Cg'ciymiş bi aralar teker ne kadar ince o kadar hız.
-
birader adam yamaha'dan bahsediyor, çan çin çon dan değil. yamaha'da mühendislik olmaz mı diyorsun sen şimdi?
yamaha "ben kazanmiyim yeter ki mt ciler iyi motora binsin" mi diyo?
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
Arkadaş Cg'ciymiş bi aralar teker ne kadar ince o kadar hız.
telike adlı üyeden alıntı
Yamaha MT cileri gorse bidaha turkiyeye motor satmaz )))))
-
Anlatsam dinleyecek misin, dinlesen anlayacak mısın? Zaman kaybım olma, sen video izlemeye, izleyip de ne anlatıldığını yorumlayamamaya devam et
-
Anlatsam dinleyecek misin, dinlesen anlayacak mısın? Zaman kaybım olma, sen video izlemeye, izleyip de ne anlatıldığını yorumlayamamaya devam et
Dinlicem anlat
-
Yamaha MT cileri gorse bidaha turkiyeye motor satmaz
)))))
MZ'cileride görüyoruz
-
telike adlı üyeden alıntı
Ne demek istediğini anlamadım?
-
Yiğit_ adlı üyeden alıntı
MZ'cileride görüyoruz
diyosunki onlar senin arkadaslarin gece gunduz berabersin gezip tozuyosunuz
-
konu ucmus
-
Ben ninja 250r kullaniyorum arka normalde 130diablo rosso2 140 taktım hiçbir şey problem olmadı 10 aydır kullanıyorum ne son hizda ne başka bişeyi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
innoroma adlı üyeden alıntı
konu ucmus
Olur öyle arada
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler