Yalnız atlanmaması gereken bir nokta var. Akaryakıta devlet indirim yapmadı, epdk şirketleri indirim yapmaları konusunda baskıladı da öyle indirim oldu yoksa bize giren kol vergiler durmadı yola devam ediyor.
Yalnız atlanmaması gereken bir nokta var. Akaryakıta devlet indirim yapmadı, epdk şirketleri indirim yapmaları konusunda baskıladı da öyle indirim oldu yoksa bize giren kol vergiler durmadı yola devam ediyor.
Burdan bakabilirsin...
http://app.volkswagen.de/ihdcc/de/co...tor.html#31305
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------
Gol değil mi ünlemi unutmuşsun...
Zaten ölüm vuruşunu bu cümlen yapmış...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bugün depoyu komple bitirip ağzına kadar doldurttum. evet 80 lira tutuyodu normalde 74 lira tuttu. üstüne de kutlamak için süt pudink ve püsküvüt aldım pasta yapcam kendime
100 liralik benzinden 65 tl vergi al gel sonra efendim ekonomimiz cok iyi falan filan... bu duzen resmen halkı soyuyor
bu mağazalardaki mont sistemine döndü. montun ederi 50 tl fiyaka ile gösteriş ile hakkı gösterilen miktar 250 tl 199.99 a düşünce yaşanılan mutluluk ise fiyat çok düştü oluyo bizle dalga geçiyolar.
adamın aktarmak istediğini anlamamışsın zaten senın verdiğin örnekte buna giriyor dostum.türkiye ilime,çağdaşlığa,dunyayı anlamaya önem vermezse petrol bir zaman sonra bitince emperyalist ülkelerin başka enerji kaynakları kullanılarak üreticekleri araçları kullanan bir pazar dolayısıylada daha başka sorunlar söz konusu olacak. bizim kullandığımız motosikletler bile ithalse düşünün miladını doldurmuş f16,kendimizin tamamen yapmadığı uydu ve yazılımlar yüzünden O ucağın ucabileceğini
petrol bir doğal zenginliktir ohh ne güzel
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)