çinli motora 8 - 9 bin süper fiyat kaçmaz diyenler okusun burayı :D
depoyu fulliyim bari bi turk benzini girsin depoya hep kacak nere kadar
Sisteme edilen ingilizce bir küfür vardı ya.. Ha işte ondan anladın sen onu.
Keşke birde ford almanya sıfır araç fiyatlarına baksaydın. Çoğunuz TR fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu düşünüyor.
Açın WV nin sitesini sfır polo sıfır golf passat canınız ne istiyorsa sıfır almanya fiyatları ile sıfır türkiye fiyatlarını karşılaştırın.
Araç üretildiği ülkede bizdekinden daha yüksek fiyata satılıyor. Vergi oranlarında almanya ile yarışır olmuşuz budamı gol değil.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Dunyanin en pahali benzinini kullan 3 kurus para al yinede memnun adam ya memnun.yapacak bisey yok
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Adamlar açık açık ..kiyolar milleti milletinde hoşuna gidiyo garip olanı o.
selam
ben o işi otomobilimde yaptım. çok yakın bir tanıdığımın şirketinde kullandığı petrol ofisi taşıt matiklerinden aracıma taktırdım. her ay alıp ayın 1inde ödeme yapıyordum ve hiç tavsiye etmiyorum. bir kere alışta para vermediğim için saçma sapan yollar yapmışım ve yakıt masrafım bir hayli artmıştı. ikinci olarak 50 TL lik mazot bana 5 gün gidiyor ve haftada ekstra gezmelerle 80 lira mazot, ayda 320 lira mazot tüketmiş oluyordum. 50 50 alınca pek önemsenmiyor ama ayda 300 500 ödeyince içime oturuyordu. bu sebeple tavsiye etmiyorum 50 50 devam.
ama illa ki yapmak istiyorsanız bir kredi kartı çıkarın ve ruhsatın içine koyun. o kartla sadece yakıt alın. böylece ayda 1 kere ödemiş olursunuz.
iyi akşamlarç
Ben baktım....
Passat ı baz alalım istersen...
Passat Variant 2.0 TDI Highline 157.300 TL Türkiye fiyatları bu....
Gelelim Almanyan fiyatlarına...
Aynı modelin almanya satış fiyatı :
Der neue Passat Variant Highline.
Ab 34.675,00 € Yaklaşık 95 bin Türk Lirası.....
Eee..Nerde dediğin tez?...
Diğer arabalara da bakalımmı istersen ?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Keşke link verseydin birlikte bakardık.
Polo baz model 13.555 euro TR fiyatı 39.500 TL
Golf baz model 105 ps 20.392 Euro TR fiyatı 55.000 TL
Jetta baz model 105 ps 26.015 Euro Tr fiyatı 53.800TL
Passatın baz modeli almanya sitesinde yok. Karşılaştırmak doğru olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:09 ----------
Vergi oranları ile ilgili yazdıklarımıda anlamadığınız ortada. Çoğu anlamayan da zaten okumuyor.Okusa kapasiteyi aşacak.
Türkçe Meali:
"Alamanya gelir seviyesi ile yarışamıyoruz ama vergi oranları ile yarışabiliyoruz" demek istedim.
Amerikada galonu (3.8L) $4.45den $3.45 e dustubelki son 5 senenin en dusugu
Bunlar hep bonzai kafasıyla yazılmış şeyler vatandaş petrol varil fiyatının ne kadar düştüğünden haberi yok sanırım.Ayrıca gitmiş almanyadan araç fiyatı söylemiş yahu oradaki adam bizden 5 kat fazla para kazanıyor bence sen önce git şu bonzai kafasını bırak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)