Arkadaşlar, malum kış geldi ve bu yıl Allah'ın izniyle tamamen motor üzerinde olacağız eşim ve ben. Dolayısıyla kışlık, soğuktan koruyacak kaliteli mont önerilerinizi bekliyorum.
SAYGILAR, HÜRMETLER
Arkadaşlar, malum kış geldi ve bu yıl Allah'ın izniyle tamamen motor üzerinde olacağız eşim ve ben. Dolayısıyla kışlık, soğuktan koruyacak kaliteli mont önerilerinizi bekliyorum.
SAYGILAR, HÜRMETLER
merhabalar 4 mevsim montlar işinizi görür kanaatindeyim yağmur dışında. kız arkadaşım venomun bir modelini kullanıyor henüz içliğini takmadık bile. üşümüyor. pantolon da şart. yani daha kaliteli montlar var. bunlar da iç astarlarıyla gerekli korumayı sağlayacaktır. bütçenize göre değişir. ki ben kışlık olarak prohell in 4 mevsim montunu içime sadece termal uzun kollu tişört giyerek kullanıyorum. sabah 7nin ayazında henüz üşümedim. arkadaşların tavsiyeleri benim de işime yarayacaktır. çünkü montum oldukça eskidi. bi de biraz civcivli renkler istiyorum :D siyah çok iç karartıyor.
Arkadaşlar bende prohell kullanıyorum.sağanak yağmurda %100 su geçirmeyen 700tlye kadar mont varmıdır yoksa yağmurluk almak dahamı mantıklı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)