Kawasaki bu sene show yapıcak anlaşılan bomba gibi modellerde girdiler umarım fiyatlarda güzel olur.
Kawasaki bu sene show yapıcak anlaşılan bomba gibi modellerde girdiler umarım fiyatlarda güzel olur.
sl ekinin anlamı slim and light demekmiş. (ince ve hafif)
z250sl'yi ben beğendim.
Guzel motor. Onden biraz tipsiz ama bu ninjalarin yesiline bayiliyorum. Yine de cbr250 daha yakisikli ☺ Ninja 300 ün havasi yok bunda.
Ben de ön kasayı beğenmeyenlerdenim. Ama fiyatı çok güzel bence.
Vulcan S fuardaki fiyat gibi veya biraz üstünde olur ise kesinlikle almayı düşünüyorum açıkcası çok uçarlar ise z300 alırım KTM RC 390 veya Ducati Scrambler düşünüyordum ancak bunlar daha çok hoşuma gittiler üstelik her anlamda daha uygun maliyetleri olur gibime geliyor.
fiyat on numara ama kasa bir 300 gibi degil az kaldi motoru satip haziran gibi 300 abs almak istiyorum
200ss te aynalar (enduro aynası gibi),gidon (maymun dalı gibi) ve o arka stop'lar-yani elma/armut gibi olmuş....250sl her türlü 200ss'yi döver...Şahsi fikrim bu (200ss gibi eğreti durmuyor)...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
12.300 gibi fiyatı-bugünkü kurdan (yaklaşık).....
10.000 Bajaj 200ss (25bg) mi????-----------12.300'e (27bg) Kawasaki mi???....Sence hangisi???...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
İnşaallah naked versiyonu da gelir...(Z250SL)....
The Power of The Dreams.
Kawa tek silindir olmaz ki
neyse hayırlısı olsun. Yeşil almayın da forsumuz olsun
Hadi be yamaha kırma bizi yap fiyatı 13 bin civarı böbreğimi satarım yine alırım seni söz
Piyanocu hondaya özenirse geriye son çare (ve aslında en güzel çare) Bajaj 400ss kalıyor hintli ötv filan dinlemez verir ucuza biliyorum hissediyorum :D
kawasaki candır boşverin gerisini :D
O değilde tek silindir 250cc motosiklet 13000 lira be. Bu nasıl memleket anlamanın imkanı yok? Yaşama diyor adamlar sana resmen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
Kawasaki bundan üç beş sene önce iğrenç ötesi tasarimlar yapıyordu. Büyük ihtimal o ekibi kovup yeni bir ekip ile yola devam ediyorlar.
Yandan biraz toparlak duruyor ve sanki biraz fazla ince durmuş. Yine de alınır gibi.
Güzel fiyat bence... 10000 bin TL'ye Bajaj SS200 bana göre artık rekabetçiliğini kaybetti. 2500 TL farka Kawasaki'yi tercih ederim. Bajaj'ın yerinde olsam 13500 TL'ye SS400'ü getirir, piyasayı siler süpürürüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
Şimdi tekrar baktım da ilanı Bursa bayisi vermiş. Öğle arasında gidip bir bakacağım.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)