arkadaşlar, dün yani 13.05.2006 tarihi saat 17:00 civarlarında Bağdat cadddesi KORLAS'ta bir Hayabusa gördüm ama gözlerime inanamadım.. yanımda fotoğraf makinesi olmadığı için foto çekemedim ama bu motoru bilen gören varsa lütfen anlatsın çünkü çok merak ettim..
yanımda dayım vardı çok fazla inceleyemedim ama full modifiyeli pırıl pırıl bir makineydi.. en dikkat çekici özelliği arka lastiğin daha geriye çekilmiş olmasıydı yani iki tekerlek arası mesafe oldukça fazlaydı.. deponun üzerinde bir kaç elektronik parça ve küçük göstergeler vardı, sanırım nitro'yla ilgili bişeyler ama motorun sağına soluna bakmama rağmen nitro tüpü göremedim.. üzerinde Dyno... gibi bişeyler yazıyodu ve kablolar deponun yanından motora doğru gidiyodu.. sonra motorda egzoz susturucusu falan yoktu ufacık iki parça bir egzoz çıkışı motorun sağ tarafında grenajdan hafifçe dışarı çıkmıştı sanki külah gibi şekli vardı ama oldukça küçüktü..
Böyle bir motosikletti işte.. şimdi bu motosikleti bilen gören gücünü bilen duyan var mı? çok merak ettim lütfen biri beni bilgilendirsin...
ben tarabya'da oturuyorum, o taraflara çok az geçiyorum ama evi Korlas'a yakın birisi foto da çekip bizimle paylaşırsa çok makbule geçer...