Yurtdışından ekipman almak (aliexpress)
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben ekipmanları yurtdışından alsam daha mı uzuca geliyor örneğin altta linkini verdiğim mont 80 tl ye denk geliyor kargoda ücretsiz gözüküyor daha önce alışveriş yapanlar yardımcı olabilir mi lütfen
http://www.aliexpress.com/item/Motor...045733734.html
Reklamlar
-
Kardes bunlarin korumasinin ne oldugu belli degil. Hele Çin mali ise uzak dur derim. Illa yurtdisindan almak istiyorum dersen revzilla.com, ebay.com, amazon.com veya fc-moto.de gibi kaliteli urun satan yerlere yonel. Tabi ebay acik arrtirma sitesi olsugu icin orada da kalitesiz urunlere denk gelebilirsin.
Onceligi sagligina ve guvenligine ver. Ucuzluga verirsen hastenelere cok para dokersin.
-
Robocop koruma bunu sadece yazın kullanabilirsin. Çok kaliteli ile arkadaşın bahsettiği kalitesiz arasındaki fark fiyat olarak çok farketse de kullanım amacına göre hareket etmelisin. 5 yıl önce aldığım çin malı mont hala çok iyi bir şekilde işimi görüyor ve korumaları 500 tlye satılan montlardan daha iyi. Geçen gün yeni mont bakayım dediğimde bunu farkettim.
300 eurodan başlayan fiyatlara kaliteli mont alıp mokunu çıkarmaya gerek yok.
Aslında kalitede çok göreceli. Adamların kullandığı malzeme tek faktör.
Fiyatları görünce Hani 5-10 kişi bi araya gelip danaya mı girsek diyesi geliyor insanın.
-
ben bunun farklı bi modelini 3 gun once sipariş verdim. dun akşam ürünüm kargoya verildi şimdi 21 günlük bi bekleme sürecim var. Dilersen gelişmelerden haberdar ederim seni.
Aldığım ürün tam olarak bu.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6351005469.html
bunu almamın sebebi ürünün şatafatları görselleri değilde normal bir insanın ustune giyip çekilmiş oldugu fotoğrafları olması ve toplamda 2000 adetin ustunde satılıp ortalama 4yıldız feedback olması.
-
Maliyeti ne oldu sana ? kargo ücretsiz mi ?
-
Bu siteden eldivenlerim yeni geldi.3 haftaya yakin sürüyor gelmesi.çinden çıkışı uzun sürüyor çünkü.ilan başlıkları aldatıcıdır dikkat et, yoksa benim gibi kışlık motosiklet eldiveni isterken yazlık bisiklet eldiveni almış olursun.
-
Ebay dan 45 dolara aldim. 100 tl ye geldi. Yine cinden gonderdiler. Ebay olunca abd olmuyor illaki. Buna dikkat et.
Ayrica aldigim urun aynisi turkiyede 200 tl.
Bu cin mali ne oldu belirsiz diyen kisilere aldanma. Turkiyede satilan nerdeyse hersey cin mali.
-
bende revit in kıslık bır eldıvenını begendım fc motoda 60 euro aliexpresste 50 dolar arada dolar euro farkı var hemde ucuz sahte olma ıhtımalı varmı arkadaslar ben bunu merak edıyorum ...
-
Kafan rahat aliexpress den alışveriş yapabilirsin.alibaba toptan aliexpress perakende satış genel prosedür bu şekilde ebay vs vs gibi siteler tracking number a para aldığı için tn bile vermiyor bi çok ürün için ürünün geldiğini hayali olarak düşünüyorsun yani aliexpress çok çok iyi bu konuda
-
trancee adlı üyeden alıntı
Maliyeti ne oldu sana ? kargo ücretsiz mi ?
maliyeti 89,90 TL oldu. Kargosuda ucretsiz. TR'de scyoco'nun buna benzer urunu var onun fiyatı 220-240 civarı seyrediyor.
-
Bana kalırsa korunma ekipmanlarını çin malı almamak lazım. Özellikle sürtünmeye karşı dayanıklılıkta malzemesinden (naylon) ötürü çok tehlikeli. Ayrıca korumaların standartlara uygunluğu ne derece bilinmiyor. Sonuç olarak düşme anında bedenin ile asfalt arasında standartlara uygun ve güvenilir korumalar olması gerekiyor. Mont ve pantolon alırken korumalarını çıkarıp onaylarını kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum.Bende aliexpress'ten bir şeyler alacağım. Kamera, branda, disk kilidi v.b.
Önce güvenlik Hiçbir şey sizden daha pahalı olamaz;)
-
Revit ürünü aldım, fabrikadan ihraç fazlalarını alıp ucuza kutusuz satıyorlarmış sağlam bir satıcı. 13 günde geldi ürün.
-
ben eldiven ve dizlik-dirseklik aldım. eldiven 10 numara, dizlikler küçük geldi. elin çinlisi kendine göre yapmış, 1.90'lık adama göre yapmamış. kask da alıcam burdan kız arkadaşıma 1-2 ay sonra.
-
Sağolun gerçekten faydalı bilgilerdi.Bi ricam daha var ben 194 boyunda 82 kg'mım.cross enduro tarzı bi motorum var bana kask ve mont önerebilir misiniz aliexpress'ten şimdiden teşekkürler
-
verdiğin linkteki mont çok dandik hiç düşünme bile sakın alma
şu modeli öneririm
35-40 dolar civarına bulabilirsin
aldım harika bişe
not satıcıyı tanımam :D
http://www.aliexpress.com/item/New-A...420814963.html
1 beden büyüğünü sipariş ver
m giyiyorsan L sipariş ver
koruma kıyafetlerinde çok bol olmamalı
sıkı olacak ki üzerinden kaymasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
akcrosshair adlı üyeden alıntı
Revit ürünü aldım, fabrikadan ihraç fazlalarını alıp ucuza kutusuz satıyorlarmış sağlam bir satıcı. 13 günde geldi ürün.
mümkünse link atabilir misiniz?
-
akcrosshair adlı üyeden alıntı
hocam şu sıralar bende revit'in roamer deri bakıyorum.Acaba ürünün fiyatı hangi aralıktadır bahsettiğiniz satıcıda?Birde ürünün orjinalliğini teyit edebildiniz mi?
-
bunlar genelde cross motor larda düşük hızdaki düşmelere karsı kullanılır.
asvaltta sürtünme direnci neredeyse yoktur,
bence baska korumalı bir mont bakın.
motorun cross mus ama genede asvalt için de normal mont bak , bunlar arazi için
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
şimdiye kadar aliexpressten onca şey aldım, hepsi kısa sürede geldi, bir kez ebaydan bi tutacak alayim dedim 3 ay oldu gelmedi paramda iade olmadı ebayın ... koym. zaten aynı malı orda 3 dolar daha pahalıya satıyorlar hiçte ucuz değil. türkiye ile fark yok ben o kadar ürün baktım hiç yoktu.
-
kordinaryus adlı üyeden alıntı
ben eldiven ve dizlik-dirseklik aldım. eldiven 10 numara, dizlikler küçük geldi. elin çinlisi kendine göre yapmış, 1.90'lık adama göre yapmamış. kask da alıcam burdan kız arkadaşıma 1-2 ay sonra.
Eldiven marka model nedir ? Varsa link paylaşabilir misiniz ?
!!! Hepimize Kazasız Belasız Keyifli Sürüşler !!!
-
Arkadaşlar bi mont bi kask öneri lütfen kafam karıştı anlamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)