merhaba arkadaşlar yarın eğitimleri hakkında bilgi almak için gitmeyi düşünüyorum fakat toplu taşıma ile nasıl gidilir bilmiyorum ulus veya kızılaydan gidebilirim:
merhaba arkadaşlar yarın eğitimleri hakkında bilgi almak için gitmeyi düşünüyorum fakat toplu taşıma ile nasıl gidilir bilmiyorum ulus veya kızılaydan gidebilirim:
Belki işine yarar
http://harita.iett.gov.tr/
istanbula gönderecek adamı
şurası var aslen ama çökmüş galiba şu an
Anlaşılan sizin Angara baya geri kalmış yok mu orada nasıl giderim diye bir site vah vah
ulustan incek-anayasa mahkemesi yazan dolmuslara bin.
anayasa mahkemesini, jandarmayi gectikten yaklasik 4-5 km sonra shell benzinligi karsisinda in.
biraz iceriye dogru yurumen gerekcek. 53.cad uzerinde.
yada kizilaydan 193 OPERA - İNCEK TOKİ
otobusune bin
ama cok dolanir!!!
Atom Karınca abi Ankara'da pek meşhur. Ders alan tanıdıklarım da var, kendileri çok memnun ama motor olayını biraz hafife alıyor bu arkadaşlarım. Acaba Hoca, güvenlik ile ilgili bilgilendirmeleri eksik mi yapıyor? Yoksa benim arkadaşlarım mı tınnn?
Ders alanlar ne düşünüyor acaba genel olarak?
Konuyu yeniden hortlatıyorum, ancak yeni başlayanlar için aşağıdaki yorumlarının ihtiyaç olacağını düşünüyorum.
Son iki aydır motosiklet eğitimi alıyorum ve trafiğe çıkmaya başlasamda eğitim almaya devam ediyorum.
İlk olarak motosiklete başlamaya karar verdiğimde en önemli konu eğitimi nereden ve nasıl alacağım idi. Bunun için ANKARA'da birçok yer ile şahsi olarak görüştüm.
Sonunda birçok kişinin eğitim aldığı, ÖNERDİĞİ ve uzun zamandır motosiklet eğitimi veren SONER TANRIKULU (0 533 4743891) hoca ile tanıştım.
Konusunda oldukça deneyimli olan, uzun dönemdir motosiklet eğitimi veren, verilen ücrete bakmaksızın kişinin öğrendiğine kanaat getirene kadar öğrencisini bırakmayan, devamlı öğrenime devam eden ve yalnız uçana kadar destek veren bir EĞİTİMCİDİR.
YENİ BAŞLAYAN ARKADAŞLAR İÇİN TAVSİYE EDİLİR.
İncek otobüsüne binip 51.cadde durağında ineceksiniz. Doğa kolejine doğru yürüyün, ikinci soldan içeri girip yolu takip edeceksiniz ve sonra yol aşağı inecek, orada zaten Soner TANRIKULU'NUN ATOM KARINCA'sını görmüş olursunuz.
merhaba,
Konuyu tekrar hortlatıyorum ama bilgi lazım. Soner Hocadan eğitim alan memnun kalan varmı? Motor okulu ile görüşmüştüm fakat yerleri çok uzak ve ulaşım sıkıntılı ama şartları güzeldi.
Atom karınca için saat şartlar vs nedir? yardımcı olursanız sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)