MONDİAL sahipleri fotoğraflarınız ve marka hakkındaki yorumlarınız
Reklamlar
-
MONDİAL ile ilgi tüm ayrıntıları paylaşmanızı ve fotoğraflarla desteklemenizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler
Reklamlar
-
Mondail 150 Mr Vulture (2012) tork canavarı
-
Mondial 125 mh drift kullanıcısıyım şu ana kadar 4-5 kere 250-300-350 km civarında uzun yol yaptım tık demedi motor birkaç kronik sorunu mevcut ama öğrencinin dostu bir makine.Parçası bol ucuz fiyatlar.
-
Mondial 125 kt kullanıcısıyım. Kendi yaptığım şeyler hariç tek sorunu titreşimi. Benzin bitmesi hariç motoru hiç tık demedi.[IMG][/IMG]
-
125 Kt'nin en kötü yanı benzin göstergesi bulunmaması bence.Telefon algılayıcı için uğraşacaklarına gösterge koysalarmış keşke..
-
Drift kullanıcısıyım, tam 2,5 aydır yağsız zincirle geziyorum hala kopmadı
-
Ben kendimden çok motora bakım yapan biri olarak; zinciri yağsız bırakmamanı tavsiye ederim
-
Doçkinderi adlı üyeden alıntı
125 Kt'nin en kötü yanı benzin göstergesi bulunmaması bence.Telefon algılayıcı için uğraşacaklarına gösterge koysalarmış keşke..
Motor 4 yıldır bende. Öğle bir özelliğinin olduğunu şimdi öğrendim. Benzin göstergesi hakikaten büyük eksiklik ama çok az yaktığı için sorun teşkil etmiyor.
-
-
Dash_1905 adlı üyeden alıntı
Motor 4 yıldır bende. Öğle bir özelliğinin olduğunu şimdi öğrendim.
Benzin göstergesi hakikaten büyük eksiklik ama çok az yaktığı için sorun teşkil etmiyor.
Kaç model kullanıyorsun bilmiyorum ama 2014 modelde var.
-
X TREME MAX
servis ve yedek parca olayında sıkıntılar olabiliyor.
ama motorumu seviyorum , 3 sene oldu daha beni hiç üzmedi.
-
Benim hiç mondial im olmadı.. :(
-
bu da benim kızım
-
Bir ay önce kaza yaptığım driftimin yarı toplanmış hali 3 parça serviste yoktu sonradan takıldı far krenajı egsoz koruma kapağı tampon
-
(2014) Mondial 125KT (+Telefon algılayıcı -Benzin Göstergesi) [IMG][/IMG]
-
Tüm duygu ve düşüncelerim bu blogdadır. Arzederim.
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Acerbis diamond far mı o.
-
Bu da oğlumun Mondial 150 MG King'i. 12 beygir balansörlü motor var üzerinde ve devir saatine kadar yok yok. Pişsin diye 250x9 taksite aldık ve pistin anasını ağlatıyor bu motor ile.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
hayko5 adlı üyeden alıntı
Acerbis diamond far mı o.
Acerbis diamond çakması orjinal değil
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler