İtalyan diye Kaktırılmaya Çalışılan Çinli DERBI ETX 150
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mondial ve benzeri diğer çöp markalardan kaliteli ise fiyatı da olması gerektiği gibi olursa gayet düşünülebilir, yakışıklı bir makine bence
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi kilo vereceksin başka çaren yok
-
mete_han adlı üyeden alıntı
STX 4850 ETX 5000 lira galiba yine cbfden ucuz aslında neden olmasın diyorum bazen...ama yinede illede şu kahrolası Kawasakı Z250 yi bekliyorum...
aga kilo 135 benim
bildiğin panda ölçüleri..çekmiyor yetmiyor 250 lik şart...
apaçi geldik apaçi gideriz ..dostlar beni hatırlasın...
http://i.hizliresim.com/8EBnLQ.jpg
bu kiloyu VARADERO çeker, az daha sabır az daha para lazım :p
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
-
Mete_han mecbur o kiloyu verecen başka çaresi yok. Sağlık önce gelir. Motosiklette güvenliğin önce geldiği gibi.
-
İzmir İl Temsilcisi
Abim teşhisi yapmıssın yine
-
veremedik hacı valla ...beni bu motor yaktı...bakkala bile motorla gidersem olacağı o..
Cem reyiz çok pis tesbit yaparım...
-
ben 2 kriteri tamalarsam Varadero'ya binebiliyorum ;
1. Boyum 1mt. daha uzarsa
2. Varadero alabilecek parayı bulabilirsem
-
şu an 10 bin lira doğrulturum cbfyi satsam 4300 eder..üzerine 5500 daha çıkartırım...aga işte 10 bine ne alınır Inazuma...yaza doğru işte Mart fuarından 2.el temiz bi mavi beyaz ınazuma çakıcam gibi ...
Varaderonun boku püsürü çok olur hacı yaa...bana göre değil..stres makinası bence...
sen Mezci adamsın boşver..alırsın MZ Varırsın Tez demiş atalarımız...
-
İzmir İl Temsilcisi
veremedik hacı valla ...beni bu motor yaktı...bakkala bile motorla gidersem olacağı o..
Cem reyiz çok pis tesbit yaparım...
Vallaha abi bankaya geçtiginde aslında İnazumaya geri dönecegini düşünmüştüm ama ne cbf seni bıraktı nede sen onu
Facebook Adresim. İletişim = https://www.facebook.com/mt.izmir.3
-
Cem çaktırma dün kendi çalıştığım bankamdan 3000 kredi çektim 12 taksit 275 ödemeli..
yaza doğru o parayı 5 yaparım cbfde satarsam patlatırız beyav..
bide Inazumayı verdiğim arkadaşda belki uyun fiyata bana geri satabilir...şu an 10 binde makina...
-
şu an 10 bin lira doğrulturum cbfyi satsam 4300 eder..üzerine 5500 daha çıkartırım...aga işte 10 bine ne alınır Inazuma...yaza doğru işte Mart fuarından 2.el temiz bi mavi beyaz ınazuma çakıcam gibi ...
Varaderonun boku püsürü çok olur hacı yaa...bana göre değil..stres makinası bence...
sen Mezci adamsın boşver..alırsın MZ Varırsın Tez demiş atalarımız...
2. el eli yüzü düzgün motorlar 20 binden satılırsa, benzin 5 lira olursa, çin malı motora 8 - 10 bin fiyat çekerlerse ve bu işe sevinen kertilenkele kardeşlerimiz olursa, ilerde mobiletçide oluruz bisikletçide
-
aslında Bajaj fiyatıyla kalitesiyle bir darbe vurdu kartelcilere ama bu bizim marka takıntımız yüzünden küçük cc de kucağa oturmaktan hiç vazgeçmiyoruz...
-
Bencede size en uygun motor inazumA
-
aslında Bajaj fiyatıyla kalitesiyle bir darbe vurdu kartelcilere ama bu bizim marka takıntımız yüzünden küçük cc de kucağa oturmaktan hiç vazgeçmiyoruz...
bajajı kanuni getiriyor, bu ne demek ? 1. servisten hem oyucaz hem madur edicez, 2. yedek parçadan öyle bir vurucazki sesi karşıki dağlardan yankılanacak
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Bencede size en uygun motor inazumA
aynen ınazumadan kaçış yok ..yılbaşına doğru sattığım makinayı geri alıcam gibi..
biraderim bende Tepeüstü çocuğuyum yani 1986-1990 orada kiradaydık Cumhuriyet Mahlesi ve Cennet de
Hyo 250 r cı Bilali tanırmısın daha yeni askere uğurladk yegenim sayılır...
https://www.facebook.com/Trockyaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
tuna_tour adlı üyeden alıntı
bajajı kanuni getiriyor, bu ne demek ? 1. servisten hem oyucaz hem madur edicez, 2. yedek parçadan öyle bir vurucazki sesi karşıki dağlardan yankılanacak
vurun kahpeye misali...4 büyüklerde koyuyor...Kanunide koyuyor çaynalar zaten imalat aşamasında kaydırıyor bize..ulan bi yüzümüz gülmedi be...
parası olan makinanın gıralını kapıyor biz 3/1
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
aynen ınazumadan kaçış yok ..yılbaşına doğru sattığım makinayı geri alıcam gibi..
biraderim bende Tepeüstü çocuğuyum yani 1986-1990 orada kiradaydık Cumhuriyet Mahlesi ve Cennet de
Hyo 250 r cı Bilali tanırmısın daha yeni askere uğurladk yegenim sayılır...
https://www.facebook.com/Trockyaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
vurun kahpeye misali...4 büyüklerde koyuyor...Kanunide koyuyor çaynalar zaten imalat aşamasında kaydırıyor bize..ulan bi yüzümüz gülmedi be...
parası olan makinanın gıralını kapıyor biz 3/1
Yok tanımıyorum askerliği bitince tanışırız inş 6 yıl oldu burda oturalı kimseyi tanımıyorum:(
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
Bu arada derbi italyan değil ispanyol markasıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)