Valla rahatsızlık ne kadar bilemem ama boşta çalıştırdığım Megelli 250 çok titriyordu, öyle böyle değil. Hatta o zamana kadar motoru beğeniyordum ama titreşimi görünce imajı sıfıra indi.
Arkadaşlar bu motor neden bu kadar ses getirdi forumda merakımdan soruyorum? Yani bildiğim kadarıyla bu sınıfta kadırganın 250 cc'lik endurosu var 8000 lira civarında.Bu motorun daha pahalı olacağı konuşuluyor artısı nedir bu aletin?
sayfayı dikkati takip etmemişsiniz.
kadırgada basit 2 subaplı hava sogutmalı cg yada benzeri motor var.
bunda enjeksiyonlu 4 subablı su sogutmalı motor var.
tamamen baska seyler.
bu tartısmanın baslangıcı çinliye o kadar para verilirmi?
çinliler dökülüyor vs diye basladı dallanıp budaklandı.
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Eywalah hocam..
Mondial bu makineyi getirmekten vazgeçti galiba sitesinde motorla ile ilgili en ufak bir açıklama yok
Gelirse ilk potansiyel alıcılardan birtanesiyim ama mondiali duyunca olmuyo be abi
Yalnız siz çinli çinli diye tutturdunuzda mondial bu ürünü minsk markası olarak getirtecek ve minsk çin malı bir ürün değil ukrayna nın ürettiği bir model Kısacası rus malı diyebiliriz.
Halis muhlis, safkan , cıvatasına değin , bildiğin Çin'ko.
Tıpkı abisi, benim Hanzo diye isim verdiğim, distribütörün isimlendirmesi/etiketlemesi ile, Apachi olan ürün gibi.
Eskiden m1nsk , en azından güney bölgelerde yaygın ve tutulmuş 2 zamanlı 125cc motorlar ile bilinirdi, belki ihalat desteği ile yedek parça garantisi sağlanabilir, bunun dışında evvelde yazdım bizim apachi ile aynı motor bloğu farklı vites ve injeksiyonlu versiyon, yürü aksamı hakkında bilgim yok, sıkı bişeye benziyor.
Motor bloğu kuwetine gelirsek, en azından bendeki zs177mm 250 cc sınıfında Wr250r'ın 1 tık gerisinde.
şu enduro bir gelmedi yahu. gelsede gülsek biraz.
Bu motor gelmicekmis arkadaşlar haber geldi
yerine çinlilerin yaptiği 250cc hayabusa yi getiriceklermiş.
eger sağlam biseyse bu 250cc busa düşülünebilir bence, yaktida uygun olur
Yemedi demekki !
noldu acaba bunun durumu =) birileri test yapacaktı nazilliye gelmişti falan filan merak ettim =)
Valla benim vulturenin egsozu da vidalarıda yerinde duruyo. Şahsen ben gider incelerim, beğenirsem alırım.
Motor gümrükten çıkamadı birader şu an ist.sonra izmir gümrüğünde,malum burası Türkiye ama sonuçta bu motor Türkiyede satılacak her türlü yurt dışı bağlaantıları yapıldıda,içerdeki bürokratik engeller aşılmaya çalışılıyor..motoru Nazillide bulunduğum süre içersinde test edicektim fakat işim nedeniyle Ankaraya erken dönmek zorunda olduğumdan bizim test yalan oldu..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Yemedi demekki derken !!!!!!
06 EB 8036
09 R 5520
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)