Sürekli 502 Bad Gateway mesajı ile karşılaşıyor ve forumu kullanamıyorum. Bu yazdığımı gören olursa bana özel mesajla ulaşabilir mi? Hata bende mi acaba?
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Denemesi yapılmadımı, huu
Bu hafta içi motoru test etmeyi planlamıştık ama maalesef Bürokrasi yüzünden planladığımız gibi olmadı ve benim Ankaraya dönüş zamanım geldi..Test edip sonuçları yazıcam demiştim ama üzgünüm..fakat forumdan bi arkadaşa test yapması için olur aldık inşallah o yaparda yorumlarını birlikte okuruz.hakıkaten çok merak ediyorum söyledikleri kadar iyimi diye..neyse sağlık olsun.
Mondial yetkililerinden aldığım bilgiye göre motosiklet 9500-10000 tl arası fiyat biçiliyor. 2015 ocak ta bayilere dağıtıma başlanacağı söyleniyor.
hele şu karinin sıfata bak
bize bu memlekette adam gibi motora binmek haram arkadaş elin gavuru 600 cc den aşağı motorlara mobilet gözüyle bakıyor biz 250 cc alabilmek için kılı kırk yarıyoz bizede yazık.kahve kültürümüz yok içkimiz yok kumarımız yok bi motor zevkimiz var onada elli tane engel çıkıyor 125 cc ye bu senede devam galiba haydi geçirmişler olsun hepimize
hakkaten yahu alim gucumuz cok dusuk ulke olarak, cin mali motor, 250 cc ve bahsedilen paralar 9500-10000
yine de hakkını verebilme ihtimali var gibi geliyor bana , ama enduro diyesi geliyor insanın .. Bekliyoruz, göreceğiz. Umutluyum ben
10 bini basıp alacak olan çok insan çıkar. Umarım pişman olmazlar.
Sekiz bine versinler hemen alayım..
Şuan itibari ile inazuma 12750 tl kısaca maceraya gerek yok
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
ama bu nedemek, bu topik gosteriyor ki ahali uygun fiyatli enduro istiyor
Bahsettiğiniz bi dönem değil hep öyleydi zaten bişey değişmedi. Tipine bakarsın adam sanırsın kalitemi o da ne ola ki?
Burda vahim olan Hondanın suzukinin vs .cinli kadar tasarım yapamıyor olması. Nasıl bu hale gelindi, yani bu tasarımcıyı, dizaynırı japonların parası yok alamıyorlarmı? Bünyelerinde olmayan bişeymi?
Bence dönem japonlarda:
Tasarımı koyveririm, müşteriye bidaha bidaha koyvererim...
Tam benim istediğim motoru getirdiler fakat fiyat yüksek . Benim işimi görecek motor bu. Bi gelsin görelim kalitesini. Mondial 9500-10000 diyor. Fakat 8000-8500 e bi ihtimal düşerse bu motosikleti alabilirim. Olmadı Pulsar alcaz artık. Veya başka alternatif varsa bilmiyorum.
Bu motor mondial olarak gelmeyecek küba getirtecek geçen bayiye gidip sordum kendileride araştırmışlar mondial getirtmeyecek.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)