Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

beklenen 250cc enduro...

REKLAM ALANI
    celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    9 liraya alıp 5 liraya satamamak var birde bu işin kısmını düşünmek lazım

2 el cbf 150 gördüm hor kullanılmış rektefeye ihtiyacı var jantın her tarafı soyulmuş renk solmuş 55.000 kmde 3.250 tl istiyor 3.000 tl ye zor satarsın dedim olsun Honda sonuçta sıfırı 6.000 tl 2 sene sonra gene sattığım fiyata alırım 4 liraya satarım diyor
    o motor 9 bin lira filan olmaz. 10 bini kesinlikle geçecektir fiyatı. ben 11500 filan bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motor 9 bin lira filan olmaz. 10 bini kesinlikle geçecektir fiyatı. ben 11500 filan bekliyorum.
    öyle mondial 650cc naked ve touring motor da getirdi, rakamlar 20000 tl'den başlıyor, bir ara aynı güçte 250cc extreme sm ve enduroyu 8000 tl civarında satmışlardı, belki bir ihtimal desek de bu motor da çok aksesuar var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-zgaraj-dan-mondial-sd-650-t-36-ay-taksit-imkani-173965629/detay
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Ben bu japonları anlamıyorum.
    Yap şöyle bişey.
    Mondial getirmesine rağmen nasıl rağbet görüyor.
    12 ye Honda satsa bu modelin aynısını , cbf den daha çok görürüz belkide.
    AttilaXtreme ve cenkito bunu beğendiler.

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu japonları anlamıyorum.
    Yap şöyle bişey.
    Mondial getirmesine rağmen nasıl rağbet görüyor.
    12 ye Honda satsa bu modelin aynısını , cbf den daha çok görürüz belkide.
    japon yapmaz öyle motoru. adamlar global düşünmek zorunda, tüm dünyaya satış yapıyorlar. bizim ki gibi alım gücü düşük ülkeleri adamlar iplemiyor bile, umurlarında değiliz. para alım gücü yüksek ülkelerde olduğundan o pazarların isteklerine göre üretim yapıyor japon.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle mondial 650cc naked ve touring motor da getirdi, rakamlar 20000 tl'den başlıyor, bir ara aynı güçte 250cc extreme sm ve enduroyu 8000 tl civarında satmışlardı, belki bir ihtimal desek de bu motor da çok aksesuar var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-zgaraj-dan-mondial-sd-650-t-36-ay-taksit-imkani-173965629/detay
    24 bin lira. şaka gibi. insanlarla resmen dalga geçiyorlar. ıslak odunla her gün onbeşer dakikalık üç seans halinde döveceksin bunları.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    japon yapmaz öyle motoru. adamlar global düşünmek zorunda, tüm dünyaya satış yapıyorlar. bizim ki gibi alım gücü düşük ülkeleri adamlar iplemiyor bile, umurlarında değiliz. para alım gücü yüksek ülkelerde olduğundan o pazarların isteklerine göre üretim yapıyor japon.
    amerikaya pek çok kez gittim, pek çok yerinde bulundum, 1600cc araç görmedim, dikkatimi çekmedi, altı zaten yok, hep yüksek cc vardı, ancak yollarda otobanlarda devriye atan şerifler vardı eds sistemleri genelde var, millet 3000-4000cc araçlarla tın tın tın gidiyor gece yarısı las vegas los Angeles arasındaki nevada çölünü kiralık araçla türk tipi sürüş ile geçmiştik, altımızda Hyundai sonata bilmem kaç motor makam aracı gibi ağır araç, övünmüyorum ama uyku bastırmıştı, yol dümdüz ve boştu, riski alıp geçmiştik olurda yurt dışında araç kiralayacak olursanız internetten en ucuz aracı seçin, oraya gittiğiniz zaman o araç genelde (%99) orada olmuyor ve size iyilerini öneriyorlar, kabul etmiyorsunuz, sonra parktan gidin istediğinizi seçin diyorlar, hem de aynı paraya
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amerikaya pek çok kez gittim, pek çok yerinde bulundum, 1600cc araç görmedim, dikkatimi çekmedi, altı zaten yok, hep yüksek cc vardı, ancak yollarda otobanlarda devriye atan şerifler vardı eds sistemleri genelde var, millet 3000-4000cc araçlarla tın tın tın gidiyor gece yarısı las vegas los Angeles arasındaki nevada çölünü kiralık araçla türk tipi sürüş ile geçmiştik, altımızda Hyundai sonata bilmem kaç motor makam aracı gibi ağır araç, övünmüyorum ama uyku bastırmıştı, yol dümdüz ve boştu, riski alıp geçmiştik olurda yurt dışında araç kiralayacak olursanız internetten en ucuz aracı seçin, oraya gittiğiniz zaman o araç genelde (%99) orada olmuyor ve size iyilerini öneriyorlar, kabul etmiyorsunuz, sonra parktan gidin istediğinizi seçin diyorlar, hem de aynı paraya
    amerika'ya üç kere gittim. ilki 1991 yılındaydı. o zaman florida'da üstü açık crysler lebaron kiralamıştı ablam. bende de yaş 22 o zaman. apaçinin önce gideniyim. aldım arabayı, trafiğin anasını ağlattım. ablam deli olmuştu. daytona beach'te kız bile tavlamıştım o arabayla.

Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    amerika'ya üç kere gittim. ilki 1991 yılındaydı. o zaman florida'da üstü açık crysler lebaron kiralamıştı ablam. bende de yaş 22 o zaman. apaçinin önce gideniyim. aldım arabayı, trafiğin anasını ağlattım. ablam deli olmuştu. daytona beach'te kız bile tavlamıştım o arabayla.
    florida Orlando arasında da Dodge marka bir jip sürmüşlüğüm var, intiba olarak o markayı oranın halk arabası gibi algılamıştım, ülkemize gelse elbette bu BMW merso diye pazarlamaya çalışırlardı ... ben de kavşaklarda durmayı zor öğrendim orada, millet duruyor, kim önce gelmişse o geçiyor ama önce mutlaka geldin mi durucan, bekleyeceksin, yola atlamayacaksın

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------

Motosikleti
    Hayabusa
    ben çantalara takıldım. ne amaçla takılmış ki bunlar? evrak çantası olmaktan öte başka bir işe yarayabilir mi?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Honda Varadero 125 vardı V2 motor ama fiyatı o zamanki parayla 12 bin TL falandı. Hala üretiliyor mu bilmiyorum.

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Maşallah 16 sayfa olmuş 7 8 sayfayı kesintisiz okudum ağzı yanan arkadaşlar da var, memnun olanlar da.

Motosiklet Avrupa Amerika videoları gibiyse iyi gibi duruyor. Tabii tam kaskı alamayan çantalarını saymıyorum.

Mondial den motor almadım ama kullandım, şuan kullandığım Honda ile kıyaslamam gerekirse. Ucuz bir aile otomobiliyle traktörü kıyaslamak gibi bir şey olur. (Tabii ki güç anlamında değil.)

Birde Mondial bu motoru getirirken Amerika versiyonunu getirmeyeceği çok açık. Orada 3500 dolar olan motorun, fabrika fiyatını 3000 dolar kabul etsek buraya gelirken yolda + %37 ötv + %18 kdv + % 15 distribütör ve bayii kâr payı + % 18 son faturayı hesaplarsak. 11000 tl gibi bir şey olur.

Tabii ucuz versiyon da fiyatla ne olur bilinmez. 11000 tl ye gelirse kimse almaz

Kişisel görüşüm 9000 tl olsa da alınmaz. 7000 tl olsa belki diyeceğim ama mümkün değil.

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah 16 sayfa olmuş 7 8 sayfayı kesintisiz okudum ağzı yanan arkadaşlar da var, memnun olanlar da.

Motosiklet Avrupa Amerika videoları gibiyse iyi gibi duruyor. Tabii tam kaskı alamayan çantalarını saymıyorum.

Mondial den motor almadım ama kullandım, şuan kullandığım Honda ile kıyaslamam gerekirse. Ucuz bir aile otomobiliyle traktörü kıyaslamak gibi bir şey olur. (Tabii ki güç anlamında değil.)

Birde Mondial bu motoru getirirken Amerika versiyonunu getirmeyeceği çok açık. Orada 3500 dolar olan motorun, fabrika fiyatını 3000 dolar kabul etsek buraya gelirken yolda + %37 ötv + %18 kdv + % 15 distribütör ve bayii kâr payı + % 18 son faturayı hesaplarsak. 11000 tl gibi bir şey olur.

Tabii ucuz versiyon da fiyatla ne olur bilinmez. 11000 tl ye gelirse kimse almaz

Kişisel görüşüm 9000 tl olsa da alınmaz. 7000 tl olsa belki diyeceğim ama mümkün değil.
    ötv %37 değil, %8. 250cc çünkü. ama ben buna rağmen 11500 diyorum bu motor için.

ama asıl saçmalık şu. bunun ithali sırasında ithalatçıdan ötv'yi alıyor devlet. sonra satışında aynı ötv'yi birde satın alandan alıyor. hatta satış yapılırken bu ötv'li fiyat üzerinden birde kdv alıyor. bir eşyanın veya aracın üzerinden iki kere aynı vergiyi (ötv) aldığı yetmiyor, birde vergi üzerinden (ötv'li fiyat üzerinden kdv) vergi alıyor. hırsızlığın daniskası işte budur.
    ahmetkorkmaz ve smiles bunu beğendiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    8-8.500 tllerden 11.500 tllere çıktık çinliye para yatırılmaz iyi bir şeye binmek istiyorsak paraları gözden çıkartmak durumundayız başka yolu yok Honda o fiyatlara satamayacağından dolayı 250 cc böyle bir şey getirmiyordur malum o paraya 2 el 600 cc alınır alırken pahalı satarken ucuza gidiyor ne anladım bu işten 3 liralık cg olsada sokaktaki vatandaş alsa ama bunu 2 elde kime satacan

Bende artık 2 el gt 250 gomed düşünmeye başladım

Motosikleti
    Hayabusa
    8-8.500 tllerden 11.500 tllere çıktık çinliye para yatırılmaz iyi bir şeye binmek istiyorsak paraları gözden çıkartmak durumundayız başka yolu yok Honda o fiyatlara satamayacağından dolayı 250 cc böyle bir şey getirmiyordur malum o paraya 2 el 600 cc alınır alırken pahalı satarken ucuza gidiyor ne anladım bu işten 3 liralık cg olsada sokaktaki vatandaş alsa ama bunu 2 elde kime satacan

Bende artık 2 el gt 250 gomed düşünmeye başladım
    mondial aptal bir firma değil. türk insanının şekile çok önem verdiğini biliyor olsa gerek. bu motorun da şekli şemali oldukça güzel olduğundan mondial bu fırsatı kaçırmak istemez. şimdiden avuç içlerini kaşımaya başlamıştır bile.

birde şu var tabiki. klasik türk firması zihniyeti olarak, az karla çok satacağıma, çok karla az satarım diyecektir.

ahmetkorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Varadero 125 vardı V2 motor ama fiyatı o zamanki parayla 12 bin TL falandı. Hala üretiliyor mu bilmiyorum.
    O motor buraya hiç gelmemiş ki? Siz nerede gördünüz.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Varadero_125_Cockpit.jpg
    Bu kalitede bir şeyin gelmesi anormal olurdu zaten.
    İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Göstergedeki plastiği gagadaki plastiği yanlardaki plastiği merak ediyorum inşallah kiyat gibi bir şey değildir

Motosikleti
    Hayabusa
    Göstergedeki plastiği gagadaki plastiği yanlardaki plastiği merak ediyorum inşallah kiyat gibi bir şey değildir
    göstergeler tam bir çin klasiği

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Bu işlerden anlayan birisi şunun çantasız halinin resmini yapıp koysa negzel olur. Çantasız görüntüsü de bence çok harika olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------

Çantasız hali bu. (Çanta veya top caseden nefret ederim de)
    Carbondioxid ve cenkito bunu beğendiler.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Fiyatı tutmuşlar arşa dayamışlar, lobi güzel çalışıyor anlaşılan, hasılı ZS177mm kullanan biri olarak, yorumum 8-8.5 bandında olmalı, olmaz ise 650 klasmanında olduğu gibi, getirip camekandan seyr edip durur firması, yemede yanında yat seyr et hayat bulmuş olur.
    cenkito bunu beğendi.

Naci63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800GS, TRIPLE BLACK
    Alıntı ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sanırım hesapta hata var. ABD'de CSC adlı firmanın ilk lansman fiyatı 2950 dolar olacak, sonra 3500 dolara çıkaracaklar. Bunu firma açıkladı. Daha önce linkini vermiştim. Bu fiyattan ABD için olan KDV'yi düşüp hesaplamayı yapınca fiyat benim tahminim 9000 TL'yi geçmez. Geçerse satışta sıkıntı yaşarlar.
    2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Alıntı Naci63 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım hesapta hata var. ABD'de CSC adlı firmanın ilk lansman fiyatı 2950 dolar olacak, sonra 3500 dolara çıkaracaklar. Bunu firma açıkladı. Daha önce linkini vermiştim. Bu fiyattan ABD için olan KDV'yi düşüp hesaplamayı yapınca fiyat benim tahminim 9000 TL'yi geçmez. Geçerse satışta sıkıntı yaşarlar.
    Yerden göğe kadar haklısınız ama bu ülkede firmalar o kadar çok aptallık yaptılar ki, getirip 10.000 TL'nin üzerinde bir etiket koyarlarsa hiç şaşırmam. Bütün herkess camın arkasından yutkunur durur. Çok az insan alır ve insanlar tarafından kabulü uzun zamana yayılır. Ben yıllarca yutkunur dururum örneğin.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

16. sayfa BirinciBirinci ... 61415161718 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)