aga zaten sonuncu olmuş bana göre. ondan sonraki zamanlara bir baksana allah aşkına? amatör bir yarış sanırım bu.
şimdi daha kullanıcılarıyla bir araya gelip yollara çıkmamış motorun kalitesinin peşine düştük zamana bırakalım hele bir yollara çıksın zaman geçsin, bu tarz ve bu özellikte bir motora bir çok arkadaşımızın ihtiyacı var umarım kullanıcısının yüzünü güldüren faydalı motor olur
Tek silindir Enduro olmaz, hele artçılı dağ bayır hayal, kıytırık bir yarış...
Çinliler konuyu okuyup anlayabilseler, sizin için şu motorun gagasıyla kuş tutabilen versiyonunu üretirlerdi herhalde.
Evet Çinli motosikletler Japonlar kadar kaliteli değil, hele ilk piyasaya sürülenler bir çavul somun civata ile aynı eşdeğerde. 8.500 liraya satılacağı söylenen bir Motordan çok şey beklemediğiniz sürece, kimse mutsuz olmaz.
Ayrıca tuna_tour arkadaş, paramla rezil olamam yazmışsınız. Yolda kalmış birine "tüüü reziill" diye söylenen birini gördünüz mü hiç?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Tek silindirli enduro olmaz diye bir cümle ağzımdan çıkmış değil. Hatta bir arkadaşın verdiği 600cc tek baca yamaha Enduro örneği için şahane dedim. 175 kilo tek silindir 250cc enduro asfaltta is görür ama olay dağ bayır olacaksa olmaz dedim.
Lütfen yazdıklarımı çarpitmayin.
Çarpıtmak maksadıyla yazmadım. Dağ bayır gezmek için değil, asfalttan çıkınca da rahatlık ve konfor içindir Enduro. Yoksa kimse cross yapılabileceğini iddia etmedi bu motorla. 250 cc de gayet yeterlidir asfalttan çıkabilmek için. Neyse herkesin görüşü, düşüncesi kendine doğrudur.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
motor kendine aşık edicek tasarımda ancak çin malı olması herşeye nokta koyduruyor.
bu videodaki motor zongshen in 9.30 snyesinde açın motorun çalışma sesi ağaç kesme makinasının aynısı hadi onuda boşverin 0 motor anında istop ediyor ahh ahh bu istop etme olayı honda kinetix,beat zamanında vardı artık böyle birşey kalmadı
belkide kendi elektiriği kesiyor ama o rolantinin düşüklüğünden o sesi anlayan pekte kendi yaptığına inanmıyor
Daha hangi motor gelecek belli değil fiyatı belli değil
ama herkes çinliler öyle,böyle diyor yani ben daha çinliler ile 30,40 bin görmedim ama 80 bin görenide var 65 bin görenide var sahibinden.com girip bakın ilanlar var adamlar zevkine fazla km yazmıyor ya ?
Eğer Drift gibi kaliteli çıkarsa bence bu motor Türkiye'de çoğu japon kullanıcılarınıda çeker diye düşünüyorum yoksa zaten çinli motora sahip olan kişilerin bütçeleri bellidir 8,9 verebilecek kişiler alamaz bu motoru bu motor çinli kategorisinde değil bence.(parası açısından)
Valla benim arazide değil ama uzun yolculuk yapma niyetim var. Bak Nazilli'ye gelen motoru test etmek için CBF ile gitmeyi göze alamıyorum ama bu motor olsaydı direk atlar giderdim. Ayrıca motor güdük falan değil gayet güzel bir motor. Test edince nedir ne değildir daha iyi göreceğiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:24 ----------
Motorla ilgili tek çekincem, sesinden anladığım kadarıyla titreşimli olması. Böyle tırtlayıp da titreşimi çok olmayan motor görmedim. Megelli motorunun aynısı olduğundan titreşimli olma ihtimali bence yüksek ama inceleme yazılarında rahatsız edici bir titreşim yok diyor.
motorun cüssesine göre motoru güdük dedim zaten. görünüş oldukça cezbedici. çin malları olayı zaten bu görünüş mevzusu. paket iyiyse sattırıyor çünkü.
250cc tek silindirli bir motorun titreşimsiz olması ihtimali zaten yok. az da olsa mutlaka titreşimi olacak. ancak dediğim gibi bu cüsseye 250cc tek baca yeterli olmaz. eskiden honda'da nx4 falcon vardı. bunu da onun gibi 400cc yapacaklardı. 35-40 beygiri de vereceklerdi. o zaman olurmuş.
valla 10 numara bı karar vermişsin bide hayabusa ile duke 200 kıyaslaması nedir ya )) elma ile armut az kalmış bence :D ben kendım duke 690r kullanıyorum 3 sene oncede duke 200 vardı cokda ozluyorum o küçük veledi bu arada başka bı arkadas 10.000 tl falan bahsetmış sana o konuda katılıyorum eger bır çin malına 10 bın verıp alıcaksa alsın herkesın kendı kararı saygı duyarım. bu arada motorun tipi güzel fakat çin malı işte... ama bunu kalkıpda kalite olarak ktm duke 200 ıle kıyaslamam ben bu motoru ya bide nolur yok şu motor 2 ye ayrıldı gıbı abuk subuk konuları tartışmayın kimse o motor ile ne yapıldı bilmiyor o motor ne tarz modifikasyonlardan geçti bilmiyor. ama cidden cok sacma bı tartışma içerisindesiniz. ktm ve çin malı kıyaslaması... komik... mercedes mi tofaş mı
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)