Sen hiç Duke 200 kullandın mı bilmiyorum ama Hayabusa'nın üzerine bir sür, daha sonra seninle konforunu tartışalım. Emin ol bu açıdan Zongshen onun içinden geçer.
Gelecek olan motorun dışarıda satılanla hiçbir farkının olmayacağına ben de eminim. Olsa olsa amortisör ayarı ülke şartlarına göre ayarlanmış olur. Bugüne dek kullandığım hiç bir motorla ne yolda kaldım ne rezillik çektim. Lifan'la 450 km yol gittim tık demedi. Sıfır derece soğukta 250 km başka bir yol yaptım onda da sorun yaşamadım. Aynı yolu hayatımın en soğuk ve nemli havasında geri döndüm, mola verdiğimde dizlerim dondu yürüyemedim, Lifan beni yolda bırakmadı. Bu motorda da kronik bir sorun yoksa eğer yolda kalmam. Kendiniz kötü tecrübeler yaşamaış olabilirsiniz ama bütün Çin motorları aynı değildir. Seçmesini bileceksiniz. Ben daha Zongshen'i seçmedim, gelip sürünce anlarım ama görmeden de kötülemenin bir manası yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Son hızı rüzgar direnci belirler, o yüzden bu cüssede bir motorun dik oturan bir sürücüyle bu hız görmesi gayet normal. O 125'liklerin hepsi kalkışta nal toplarlar. Ha bu arada RX3'ü geçmeleri esnasında onların sürücüleri 140 km hızla pancar gibi kızarmış yüzlerle motorun üzerine yatarlarken RX3'ün sürücüsü 130 ile paşalar gibi sırıtıyor olacak
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------
Motoru kim getirecek ? Acaba bayinin test motoruysa gelip bir deneme şansımız olur mu ?