gaziantep, urfa, maraş taraflarına bakmak lazım havalı motorcular için. mobilet veya cg'lere bisiklet tekerleği takıp, motor üzerine superman misali yatarak binmeyene havalı denemez.
racing
suport touring
choper crusaer
halley ve goldwin
scoter
maxi scoter
cub
kross
digerleri
gaziantep, urfa, maraş taraflarına bakmak lazım havalı motorcular için. mobilet veya cg'lere bisiklet tekerleği takıp, motor üzerine superman misali yatarak binmeyene havalı denemez.
İşte bunlar. Rap var Yarış var Atlet var. Full havaa.
F16 bile kafa tutamaz bu ekibeee yoo.
Oğuz usta Adana,Mersin, Tarsus'ta duayen heralde.
Tüm dünyanın büyük ilgi duydugu ve takip ettigi kategori hangisi ?
Tabiki s.s super sport.
Havalısı hangisi bilmem ama en çok ilgi gören belli
Şahsen kendimden yola çıkarak öz eleştiri yapıyorum. Dünyanın en iyi gezginlerini belkide bilmıyorum fakat en iyi ve hızlı pilotlarını biliyorum
barbie ile yarışamaz harley kawasaki mi dedi lan o vay anam vay
Cruiser sever olarak Bmw'lere binen abiler en havalı takılanlar diyorum. Yoksa Cruiser'in havası hiç bi motorda yok
Abi Tekirdağ'da yaz veya kış fark etmez her gün okula giderken mutlaka bir tane BMW GS'li eleman geçiyor. Adamlarda nasıl bir hava var nasıl bir hava var yahu :D İnsan vallahi özenmiyor değil. Adam ben sabah kalktım okula gidiyorum da sen nereye gidiyorsun? Sen hayırdır? :D
en havalısı tabiki Kross çünkü kullanılan ekipmanlar ve kask+google kombinasyonu aşırı dikkat çekici ve güzel görünüyor. Bir de motorunuz 2 zamanlı ise bütün dikkatleri üstünüze çekmek olağan bir durumdur. Malum ülkemizin her bir km sinde SS tarzı makineler görülmekte ve alışıla gelmiş bir durumdur.
En havalısın bir hanım efendinin motosiklet kullanmasıdır 😱
Metehan koş koş senin profil resmini buraya koymuşlar nerde kaldı telif Hakkı
Bence en havalısı 40.000TL para verip de BMW C650 GT scooter'a binen adamdır,adam aşmış kendini abi Yayılmış misler gibi HORS PAVIR-TORK hepsi mevcut''baştaki yazım yanlışlarına gelsin '' Para var huzur var zaten garaj da neler neler var daha der gibi bide cool
Kendini en iyi hissettiğin motordur. Yani Cgci kardeşlerimiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)