Kask sipariş için kafa şeklim nedir acaba? -fotolu-
Reklamlar
-
Reklamlar
-
En sağlıklı seçimi kaskları deneyerek bulursun dostum. Kask doğru bedende kafana oturduğu zaman anlayacaksın zaten.
-
tam oval...
deneyerek almanız şart çünkü arai'nin her kafa biçimine göre ayrı modeli var..
-
benim kafa da hemen hemen ayni gibi bu agv nin k4 ve k4 evo modeline baktım da ikisi arasinda gramaj haricinde bariz bi fark var mi?
-
-
kafan çok güzelmiş birader..
-
-
-
manners adlı üyeden alıntı
bu gunleride gorduk.
aynen böyle dedim ben de :D yazamadım ama :D
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
Hangi kask bilmem ama mutlaka bir de balaklava al icine kardes. Yoksa kask saclarini cok kirar. Zaten baya bi dökmüşsün, kalanlari da kask goturmesin.
Saglicakla kal
-
piyanotick adlı üyeden alıntı
ben yazacaktım ama
en güzeli deneyip almak...eğer öyle bi şans yoksa öyle kask kullanan arkadaşlarınkine bakmak lazım oda yoksa mecbur siparişini verip gelince deneyip olmazsa geri verip bi büyük veya küçüğü neyse artık.
-
Şuan deneyip alamadıgım için böyle bir başlık açıyorum selfie çeksem böyle mi çekerim?
-
40yapar adlı üyeden alıntı
Hangi kask bilmem ama mutlaka bir de balaklava al icine kardes. Yoksa kask saclarini cok kirar. Zaten baya bi dökmüşsün, kalanlari da kask goturmesin.
Saglicakla kal
Bir gülme alıyor beni bir anda 😂
-
kafan çok güzelmiş kardeş, güle güle kullan.
kaskı deneyerek almalısın bence.
bir de bioxin alırsan saç dökülmesinin önüne geçebilirsin.
not: bir kel
-
sırf bu sebepten zaman ayırıp istanbul kızıltopraktaki mağazalara gittim. işi bile bir satıcının yardımıyla kaskı aldım. gözlük kullandığım için içinden ufak iki sünger parçası gibi birşey çıkardı ve gözlük takabildim. tam kafama göre olan kaskı aldım. içine de buğu için bir aparat taktı. işte para verip sıkıntı yaşamamak için baştan zaman ayırmak şart.
-
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Şuan deneyip alamadıgım için böyle bir başlık açıyorum selfie çeksem böyle mi çekerim?
selfie değil bildiğin "kelfie" olmuş bu zaten
-
Hoppppp Takke düştü kel göründü.
Ben olsam 150 tlye bir ls2 alırım geri kalan 1350 liraya saç ektirirdim.
-
Kafası güzelmiş
---------------------
edit. Benden önce yazan olmuş
-
Aklıma geldikçe gülerim ben bu yoruma :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)