Motosikletten gelen ses ,, Videolu
Reklamlar
-
İyi günler, son zamanlarda motosikletten belirgin şekilde çıt çıt diye ses gelmeye başladı okul ve dershane olduğundan vakit ayırıp bir ustaya götüremiyorum,bulunduğum yerde bisiklet tamircisinden bozma bir yer var , bir kaç kere yolum düştü açıkçası pek gitmek istemiyorum önce bir foruma danışayım burdan aldıklarımla uyuşursa yaptırırım diye düşündüm, anlayan varsa lütfen yorum yapsın motor 5000kmde,, birde motor bloğunun üstünde yağ birikintisi oluşuyor videoda gözüküyor zaten bunun nedeni nedir acaba?
Reklamlar
-
Bu ses çok gizli erişimde bulunamıyoruz forumca
-
videodaki sorunu düzelttim.
-
subab sesi, cekişinde sorun yoksa dert etme
yag birikintisi debriyaj tarafındaki ise ya debriyaj halatına basılan fazla yagdır-sorun değil
yada slindir contasından kacırıyordur, ona bakılması-değiştirilmesi lazım
-
ses, ısınmayla beraber artıyor yada azalıyorsa sorun sadece yağdan kaynaklı da olabilir.
-
Bana subap sesi gibi geldi. 10-20 TL gibi bir rakama yaptırabilirsiniz eğer tahminim doğruysa.
Dipnot: Subap ayarı motor soğukken yapılır.
***Sadece benim dediğimden yola çıkarak hemen karar vermeyin. Eminim onaylayan yada karşı çıkanlar olacaktır. Onların yorumlarını da beklemek lazım.
-
Sübap yada egsantirik zincirinden başka biyerden geliyor olamaz. Yağ birikintisi de büyük ihtimal terleme dediğimiz olay,conta değişecek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)