ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
iyi olmuş abi şu MT stıkerini az daha yakından çekseymiştin olacakmıştı bide bende olsa şu stıkerdan yapıştıracagımda yok
Kawasaki z750s O Bir Aşk
bande var bikaçtane ama yapıştıracak uygun biyer bulamadım,hayırlısıyla alırsam şu motoru bende yapıştıracam
yakışmış ben de de olsa yapıştıracağım...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
sevgili arkdaşım bunları bana toplantıda modumuz kenan abi verdi.... o gün toplantıda olan herkese bunlardan verildi bir tanede bu sitenin logosu olandan vardı bir rica üzerine o stickerı bir abimize verdimm.... bence sizin ilinizin moduna başvurunthundersss adlı üyeden alıntı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Yok abicim yaa.Ben MT-ESKİŞEHİR moduyum...bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
BURADAN YÖNETİMİ ŞİDDETLE KINIYORUM...
Kaç defa istedim gelmedi...
Abi nerde bizim stickerlar yaa?
bizim modmuzun yüksek mevkilerde tanıdığı var galiba
bizde istiyoruz abi..
CBR 600F Honda,
bize de gelmedi dahaviper_1 adlı üyeden alıntı
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
bende yapıştırdım stickerlar cok güzel (kenan abi sağolsun)
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Abim biz aynı şehirde ikamet ediyoruz inşallah şu ehliyeti almama bir hafta kaldı alayım aranıza kabul ederseniz katılacağım zaten...bur-k@bilişim adlı üyeden alıntı
Bugün zaten Bornova Manisa yoluna çıktım resimlerde oralardan galiba
İnşallah alırsın motorunu ümitvlad1462 adlı üyeden alıntı
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
Ben de istiyorum alnıma yapıştırıp gezeceğim
valla stickerlerinn harika olmuş araya manzarada sıkıştırmışsın sağolasın
Kask tak!
Güzel olmuş ,mahallenin manzarasıda çok iyiymiş..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ne demek abi benim bütün motorculara kapım acık aslında burda ki mesajı modumuz kenan abi verir neyse bu seferlik bendenthundersss adlı üyeden alıntı
bana da motosiklet.net in stickeri lazım yollarmısınız
bu konu hortlamışmı banamı öyle geliyor...
sitenin stikerları anahtarlıkları ve tişörtleri yakın bi zamanda tuncer(forrap) kardeşime ulaşacak bildiğim kadarı ile ...
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)