Katiliyorum. Deneyim, egitim ve guvenlik ayri seyler.
Malesef surekli karistiriliyor. "ABS yerine egitim al", "egitim yerine ekipman al", "Benim tecrubem fazla" turu sozler donuyor.
ARKADAŞLAR TÜM FORUMDAKİLERE SESLENİYORUM GÖZÜNÜ SEVEYİM YENİ BAŞLAYAN, BAŞLAYACAK OLAN, HEVESLİ OLAN, MERAKLI OLAN HERKES BU KONUYU MUTLAKA BAŞTAN SONRA OKUSUN!!! daha önce başka sayfalarada yazdım aynen aktarıyorum "forumda okudğum konuda arkadaşın 1 yıl geçmemesine rağmen yavaş yavaş ölüme nasıl gittiğini sayfa sayfa okudum, gerçekten çok çok çok kötü bir olay, kader mi desem inat mı desem şeytan mı yaptırıyor desem bilemiyorum o kadar üzüldüm ki ve her 10 kişiden 9 u hatta fazlası öleceksin yapma etme demiş :( tabiki şu konudan bahsediyorum http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/138679-ilk-motorum-600rr-8.html , buradan benim gibi motora yeni başlayacak arkadaşlara sesleniyorum, forumdaki konuyu okuyun ve kendizie gelin, ben direkt Yamaha Ybr 125 almaya ve baya baya öğrenipte doğru düzgün birşeye geçmeye karar verdim, iyiki farkına varmışım (geç olmadan) çok şükür..." / Allah rahmet eylesin inşallah :(
usta sımdı kaza videonu da ızledım yuzde 1500 sen suclusun motorunu tanımıyorun gazı actın eyv ta motorun nerde duracagını bılmeden nıye trafıkte gaz acıyorsun ve anayolda gaz acmaya korkuyosun bence motorunu tanımaya calıs korkma nerede durdugunu ogren kac m de duruyor sen motorla kaza yapmaya korkucaksın buyuk motor ne kadar ogrenebılırmısın bılmıyorum
Allah rahmet eylesin kardeşim. Forumu bu yaz motora başlayacak biri olarak takip ediyordum ve senin konuna denk gelmek benim için çok üzücü oldu. Mekanın cennet olsun. Her şer den bir hayır çıkarmak biz kalanlara düşüyor. Ninja 250sl ile başlamayı düşünürken 125 cc bir motorla başlamama vesile olacaksın. Huzur içinde yat.
Allah rahmet eylesin
Bu abinizi iyi tanıyın.
2 gün önce forumda online olmuş?
Bu konu çok konuşuluyor ya hayırdır adam 600 rr almış ölmüşmü ya adam (Allah esirgesin ) ama çok konuşuyor bu konu hakkında
abi trafik konusunda kesinlikle katılıyorum ben istanbula gelmeden önce memlekette rc390 yzf r25 drz450sm gibi motorları kullandın istanbulda arkadaşımın 200 cc lik motoruyla zorlanıyorum 4. levent civarında özelllikle arabalar yasnından son sürat geçip gidiyor insan bir korkuyor orada
Aahh Ah o kadarda savunmuş 600cc yi ondada risk bundada risk demiş.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Alın size 600 lükle başlamak...
Arkadaşlar, rahmetli arkadaşımızın açtığı bu başlığa daha fazla alakasız şeyler yazmasak? Hatta yönetim bu başlığı kilitlese çok iyi olacak, biraz saygı lütfen.
çok efendi yardım sever bir abimizdi çok üzülmüştüm yüz yüze tanışmasakta forumdan tanışmak istediğim kişilerdendi mekanı cennet olsun abimizin.
Madem konu yine güncellendi, Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)