Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

İlk Motorum 600RR

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #221
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    03 Mart 2017
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı seta34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tırla bariyer arasına sıkıştı diye hatırlıyorum. Mekanı cennet olsun
    Çok acı bir ölüm ya

    Bizim tanıdık tofaş doğan vardı teneke olarak bilinen meşhur kuş serisi
    Araç viraja alamayıp tırın altına girerek kafası patlamış

    Aşırı hız ve teneke bir araç
    Sonuç böyle bir ölüm


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #222
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben buyaşıma geldim ve beraber 1 dakikası bile geçmemiş bir insanla bu kadar kendinden emin konuşan zır cahil bir insan görmedim. hoşgörülü olmak lazım sonuçta düşünceler farklı olur, şansın ne olduğunu bilmese de belki bir gün öğrenir çünkü rahmetli eğer 3 saniye önce oradan geçseydi sıkışacağı bir tır olamayacaktı ve şans eseri tır ile kötü bir noktada tesadüf etti ve bunun sonucunda kaza oldu doğru mu?

    trafikte cambazlık yapanlar şans eseri kazadan kurtuldukları çok olmuştur çünkü bazen ardını göremediği yerlere bile yüksek hızlarla giriyorlar.

    yüksek hacimli motorda ölen sürücüler ile düşük hacim motorda ölen sürücülerin bir birine oranı ne kadar? zırcahiller başkalarının yorumlarını anlayamayınca kendi suçunu ona yıkabilirler.

    rahmetlinin daha önceleri şans eseri kurtulduğu hiç kaza tehlikesi yok mu?



    ne konuda cahilliğimi gördün? cahillik gider eşeklik bakidir. ben cahilliğimi gideririm ama sizdeki sorun düzelmez.

    trafikte başkasının size çarpıp düşürmesine ne diyeceksiniz? hani otoriteler? kalp krizi geçiren bir taksi şöförü istemeden motor sürücüsünü ezebilir dimi?

    şansın ne olduğunu araştırınız cahilliğiniz gitsin.
    Yemin ederim sj's haklı. Bu kadar boş olamaz bir insan. Ne kadercilik kardeşim. Laf Söylemiyim diyorum da harbi olmuyor. Nickinin sonundaki met in hakkını veriyorsun. Nedenini merak ediyordum buymuş
    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  3. #223

    Üyelik
    23 Eylül 2012
    İlk motorum 636 idi. Hayatımda ilk defa kullandığım motorsikleti. Bisiklet kullanmayı bildiğimden denge olayı sıkıntı olmamıştı. Boş alanda debraj nedir fren nedir bir arkadaşımla çalışıyordum. Kendisinin de hayabusası vardı. 636 yı onun yönlendirmesi ile almıştım. Bisiklet kullanıyorsan bunuda kullanırsın demişlerdi. Ama hiç öyle olmadı. Trafiğe kapalı alanda kullanırken motoru sürekli sağa sola düşürüyordum. Dönüşlerde gidonu aşırı çevirip bisiklet mantığıyla hareket ediyordum olduğum yerde düşüyordum. Sonra sine alıştım. Ama korkaklık var gaz açamıyorum. 1. Viresten yukarı çıkamıyorum. Motoru aşırı devirli kullanıyordum. Zamanla vites atmayıda öğrendik. Bi haftasonu çift şeritli yola çıkalım dedik yanımda yine hayabusalı arkadaş. Motoruyla çıktık. İlk viraja süratli geldim. Tabi ss kullanıyoruZ ya. Adamda da busa var ayak uyduracağız. Virajı dönenedim karşı şeride geçtim. Allahtan karşıdan araba gelmiyordu. Bazı anlar insanın hafızasına kazımıyor. Yıllar geçse de unutulmuyor. Yavaşlayıp durdum yolun ortasında. Bu böyle olmucak dedim kendime. Bu arada cbf 150 kullanan başka bir abim bana bu motoru aldığım için köpürüyor satmam için hergün başımın Eti'ni yiyordu. Tabi ben motorsiklet sürüyorum ya ne olcak diyorum abartıyor diyorum. Bir kaç böyle buna benZer bağdıreler atlattıktan sonra motoru sonunda satmaya karar verdim. Cbf kullanan sinan abi sayesinde belki şuan bunları yazabiliyorum. Anlattıklarım 6 sene önce yaşadığım olaylardır. O zaman 25 yaşında bakardım. Şuanda evli bir çocuk babasıyım. Bu zamana kadar motorsiklet kullanmaya devam ettim. Ama 636 yı sattıktan sonra cbf150 ile devam ettim. Şuan gsxr 600 kullanıyorum. Demem o ki bu kadar adam buşuna ufak cc ile başlayın demiyor. Bu topaç i okuduktan sonra çok üzüldüm kendi Halim aklıma geldi. Bişeyler paylaşmak istedim. 636 yı satmayıp devam etseydim şuan bunları yazabileceğimi ve evlat kokusunun ne demek olduğunu anlamayacaktım. Tekeriniz düz bassın. Allah'a emanet olun

  4. #224
    Never4More - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2016
    Kardeş gözünde veya tarih algında bir sorun var heralde konuyu hortlatan ben değilim.Up lanmış konuya yorum yazdım sadece.Senin yazdığın gibi..

    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok yok hocam alinmayin siz ustunuze.
    Never4more arkadasa ithafen yazmistim. Up'lamak, dediginiz gbi konuyu guncellemek gibi birsey. Son mesajdan yaklasik 1 yil gecmis, adam konuyu bulup uplamis iste. Hani uplamak iyidir arada akilda kalmasi falan iyidir ama. Bu konuda olumsuz yorum da cok. Allah rahmet eylesin iyi biriydi. Ancak surekli surekli gundeme gelince ben kotu oluyorum. Kazadan degil, kazalar hep var. Bildigimiz bir kardesimizin kazasini surekli hatirlayip durmak hos olmuyor. Ayni aci mesajlari tekrar gornek falan. Arkadasin abisi girdi foruma onun hesabiyla kazadan sonra, gormustur illa ki kimilerinin dengesiz yorumlarini. Onlarin yerine utanc duyuyorum.
    O yuzden yazdim onu.
    Alindiysaniz ozur dilerim.

    Bu arada ufak bir terim daha veriyim. hort'latmak vardir, o da 4-10-12 yillik konulara mesaj yazip gereksiz uplamaktir. Gereklilerde oluyor tabii ki de.
    Neyse.

    Sevgilerimle.
    Allah rahmet eylesin


    REKLAM ALANI
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)