İlk motorum 636 idi. Hayatımda ilk defa kullandığım motorsikleti. Bisiklet kullanmayı bildiğimden denge olayı sıkıntı olmamıştı. Boş alanda debraj nedir fren nedir bir arkadaşımla çalışıyordum. Kendisinin de hayabusası vardı. 636 yı onun yönlendirmesi ile almıştım. Bisiklet kullanıyorsan bunuda kullanırsın demişlerdi. Ama hiç öyle olmadı. Trafiğe kapalı alanda kullanırken motoru sürekli sağa sola düşürüyordum. Dönüşlerde gidonu aşırı çevirip bisiklet mantığıyla hareket ediyordum olduğum yerde düşüyordum. Sonra sine alıştım. Ama korkaklık var gaz açamıyorum. 1. Viresten yukarı çıkamıyorum. Motoru aşırı devirli kullanıyordum. Zamanla vites atmayıda öğrendik. Bi haftasonu çift şeritli yola çıkalım dedik yanımda yine hayabusalı arkadaş. Motoruyla çıktık. İlk viraja süratli geldim. Tabi ss kullanıyoruZ ya. Adamda da busa var ayak uyduracağız. Virajı dönenedim karşı şeride geçtim. Allahtan karşıdan araba gelmiyordu. Bazı anlar insanın hafızasına kazımıyor. Yıllar geçse de unutulmuyor. Yavaşlayıp durdum yolun ortasında. Bu böyle olmucak dedim kendime. Bu arada cbf 150 kullanan başka bir abim bana bu motoru aldığım için köpürüyor satmam için hergün başımın Eti'ni yiyordu. Tabi ben motorsiklet sürüyorum ya ne olcak diyorum abartıyor diyorum. Bir kaç böyle buna benZer bağdıreler atlattıktan sonra motoru sonunda satmaya karar verdim. Cbf kullanan sinan abi sayesinde belki şuan bunları yazabiliyorum. Anlattıklarım 6 sene önce yaşadığım olaylardır. O zaman 25 yaşında bakardım. Şuanda evli bir çocuk babasıyım. Bu zamana kadar motorsiklet kullanmaya devam ettim. Ama 636 yı sattıktan sonra cbf150 ile devam ettim. Şuan gsxr 600 kullanıyorum. Demem o ki bu kadar adam buşuna ufak cc ile başlayın demiyor. Bu topaç i okuduktan sonra çok üzüldüm kendi Halim aklıma geldi. Bişeyler paylaşmak istedim. 636 yı satmayıp devam etseydim şuan bunları yazabileceğimi ve evlat kokusunun ne demek olduğunu anlamayacaktım. Tekeriniz düz bassın. Allah'a emanet olun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)