anafikir nedir biliyormusun arkadaşım..en pahalı şey tecrübedir derler..sende tecrübe ede ede gerçek sürüşü yakalayacaksın..ama tecrübeyi çok pahalıya satın alacakmışsın gibi geliyor bana ..
başka bir örnek vereyim çok iyi anlayacaksın eminim.
diyelimki babam bana ticareti yeni yapmaya başlayacağım halde tüm mal varlığını bana bir anda verdi..bende tüm parayla bir işe giriştim aldım sattım vs..çok çok büyük bir şansım yoksa eğer bu parayla ya kalitesiz mal alırım ,ya satamam elimde kalır ,ya satarım parayı ödemezler vs..sonuçta o paranın hepsi gider..sonuç ...haaaa şimdi öğrendim derim ama giden gitti birkere..babamın tüm malını batırdım...ama bana fazla hız yapamayacağım
))bir para verseydi mesela önce bir limon alsat sonra yüksek paralar veririm deseydi herşey çok farklı olabilirdi gibi....
sonuç olarak düşük cclerde tecrübe sürüş tekniği vs kazanırken düşsende vs az bir sıyrıkla atlatma şansın olabilir ama yüksek cc yüksek hız demek ve malesef yüksek hızın sıyrıkla atlatılanına ben daha rastlamadım...bu arada ben bu motoru aldım ama ilk 10-20 bin km boyunca 90 100 ü geçmicem dersen o başka
))))
yinede bol şanslar sana kardeşim.gönülden inşallah başına bi iş gelmez dileğimide iletirim