pedleri anladımda yere düşmesinin nesini şikayet ediceksin.
Merak ediyorum şürüş halindeyken kaskun aynada ne işi vardı. Benim bildiğim kask kafada olur?
Alacağın cevabı şimdiden söyleyeyim "Kullanıcı Hatası"
Öncelikle o kask aynada dolaşırsa yere düşmesi gayet normal.ikincisi 2-3 bin tlyede kask alsan kullanıcı kılavuzunda kazada,düştüğünde kaskta herhangi bir deforme olduğunda mutlaka bir daha takmamanız söylenir.Burda kanuna aykırı birşey yok.
Yerinde Olsam Bende Şikayet Ederdim,
MOTOSİKLET HIZ SINIRI 5 KM OLMALIDIR,
5 km hızla gitseydim kavlayamazdı
Ben de ayna kaskı aldım ama durmuyor meret. Özellikle yağışlı havada kayıp düşüyor :( Tavsiye etmiyorum. Kafa kaskı daha iyi diyorlar onu bir araştıracağım.
düşünce mi kavladı, kavladıktan sonra mı düştü. keşke kaskı yerden almadan önce olay yerine haber verseydin.
Aslında KAVLAMAYAYDI EYİYDİ,,,
Belkide KAVLAMIŞ daha KALİTELİ olabilir
adamla amma dalga geçmişsiniz yav.insan gibi birşey sormuş kardeşimiz. ben doğru yolu göstereyim:
on km hızla giderken kaskın aynadan düşmesi çok tuhaf olmuş.(Ls 2 ler 90 km hıza kadar aynaya yapışabiliyor çünkü bence kask üretim hatalı. hadi düştü diyelim kavlamış olması tam bir firma ayıbıdır(düşünce kavlayan kask mı olur aq) LS 2 nin bu konuda çalışmalar yaptığını duymuştum.aynadan düşmeyen modelleri 2015 te gelecekmiş diyolar.takip edin . geçmiş olsun
Ahahahahahahha
Neşem yerine geldi yorumları okuyunca
Hani hunharca gülüş vardırya ona yakın birşey oldu evde kendi kendime, artık bir ay ybr mı cbf mi konularına sinirlenmem
sorun kaskta değil kardeş. bu apaçilerin yazdıklarını da ciddiye alma. cbr600'ün aynalarında kronik bir sorun var, ne yaparsan yap kask durmuyor aynalarda. ilk fırsatta aynaları çıkar at, kaskı da aynaya değil koluna tak. göreceksin hiçbir sorun kalmayacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)