Kucuk cc yariscilari ve profesyoneller buraya
Reklamlar
-
Yillardir icimi yiyip bitiren bi illet var. Ne zaman basladigini bile bilmedigim bir tutku icimi yiyip bitiriyor. Bunun ilk basta motor kullanmak oldugunu zannediyordum. Ta ki kisa surede sehiricinde motorumdan sikilina kadar. Isiklarda beklemek cukurlarin arasina hayata tutunmaya calismak ya da kazaara ikinci kopru trafigine girdiginde ustune cikan 40 tonluk tirlarla ayni yolda olmak degilmis benim tutkum bunu anladim. Ama hala beni heyecanlara surukleyen ruzgari montumun icine, mutlulugu ruhuma sokan bu iki tekerli benim icin dunyanin en anlamli seyleri arasinda yer aliyor. Benim icin o dipsiz bir kuyu. Her gun eve bugun yeni bi sey ogrendim diye geliyorum ertesi gun bir de bakiyorum bu sadece okyanusa atilmis bi cakil tasi. Hayatim boyunca da umarim bacaklarim ayrilmaz soguk deposundan, sicak motorundan. Basinizi agrittim kusuruma bakmayin. Icimdeki tutku eger piste girersem son bulucak bunu anladim. Ara sira gidip magazalara tulumlara bakip dakikalarca izliyorum. Biri yanimda intercity diyince yuzum guluyor. Burdan hesap edin delirmemi. Simdi parami biriktirmekteyim. Ilk hayalim tam takim halinde yaris ekipmanlarimi ustume gecirmek. Bu arada hic bi zaman icimde yuksek cclerle kapisma hissi yok. 125 cc iki zamanli bi motor beni o pistlerde hayalini kurdugum super kahramana donusturur. Simdi suana kadar ogrendgim veya surdugum her seye kafamdan sildim. Kendime 125 cc motor alip pist yasantima baslayacagim. Pist gunleri egitimler yurtdisi egitimleri yurtdisi pistleri. Yanisi pist hakkinda ne varsa ogrenecegim. Bu yolda bana yardim edecek profesyonel/ profesyonel olmaya kendini adamis bilgili arkadaslari buraya bekliyorum. Bana soylemek istediginiz ne varsa bu topic altinda almak isterim. Motorundan pistine ekipmanindan ruh haline bu islerle her seyi konusmak isterim
Reklamlar
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)