ağustos ayında motoru boludan alıp istanbula geldim ama ruhsat bana ulaşmadı şimdi bolu emniyete mi gitmiştir yoksa istanbula mı?
ağustos ayında motoru boludan alıp istanbula geldim ama ruhsat bana ulaşmadı şimdi bolu emniyete mi gitmiştir yoksa istanbula mı?
Bende 3 gun once alış yaptım Antalyada babamın adına adres ist. plaka değişmedi 07 kaldı. 15 gün içinde almaz ise adresine gider dediler.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Malesef bolu trafik tescile geri gitmiştir.
Trafik sigortasini yapmayinca gelmiyor pek..
sigortayı ertesi gün yaptırdım ama evde olmadığımız zaman geldi geri gitti sanırım
ayni sey bana da oldu;
ruhsat adrese dayali sistemde adresin neresi ise-ikametgah adresi- oraya geliyor.
trafik sigortasi yoksa gelmiyor.
ptt ciler kapiya ufak bir kagit birakip gidiyorlar. kagit kaybolmus olabilir.
1-2 hafta icinde PTT den alinmayanlar geri trafik tescil subeye gonderiliyor.
Arkadaşlar ben de aynı dertten muzdaribim.
Eylül başında satışı aldım. Sigortayı da haftasında yaptırdım hemen. İkamet memlekette olduğundan ruhsat valideler evde değilken postayla gelmiş. Haliyle geri dönmüş, bir süre daha almaya fırsatları olmadı daha sonra.
Noterden verilen devir kağıdında ruhsatın ikamet ilçe emniyetinde olacağı belirtilmiş ama sorduğumda orada da değildi. Bu durumda evrak nerede olabilir?
arkadaşlar,
eğer ruhsat gelmedi ise ikamette kayıtlı olduğunuz emniyet müdürlüğüne gidip çıkartabilirsiniz. (kesin bilgi)
"Bildiğini sandığın bir şeyi asla öğrenemezsin."
Epiktetos
Ben de alis yaptigim noterin ilce emniyetine gittim orda verdiler. Degisebiliyo boyle seyler arayip bulacaksin
15 gün içinde her emniyet müdürlüğünden alabilirsin fakat satıştan 15 gün geçtiyse sadece ikamet ettiğin şube oluyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)