Başlangıç motor önerisi lütfen abilerim kardeşlerim !
Reklamlar
-
O vücut ölçülerine ve mevcut tecrübeye en uygun Yamaha Wr 125 r olur.. Çok da güzel olur..
Reklamlar
-
düşük sele yüksek gidon olmalı alıcağın motor pek cross uyucağını sanmam
-
düşük sele ile çocuk sandalyesinde oturur gibi oturacak farkında mısınız? yüksek sele ve gerekirse gidon yükseltme takılabilir. araziye de gireceğim derse mutlaka gidon yükseltme takmak zorunda zaten
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
MAOK adlı üyeden alıntı
7300 acele edersen bir bajaj pulsar 200 alırsın. tekerleri 580 e değişiyorlar. ruhsat v.s. 8500 + 1500 e kask mont pantolon eldiven. bir de zincir al motora konu kapansın.
Zincir için özel bir sebep var mi merak ettim de
-
telike adlı üyeden alıntı
194 boyla ilerde ss motor bile süreceksen zzr1100 gibi hayabusa gibi makinalar sana daha çok yakışacaktır. arkadaşlar yzf r125 demişler pulsar demişler iyi güzel hoş çok güzel tavsiyeler de.. görünüş olarak at kelebek hesabı olacak. ben wr125 tavsiye edicem. dediğim gibi ilerde ss geçersen sportouring düşün daha iridir oturuşun pozisyonun ss lere nazaran daha iyi olur. endurodan devam edeceksen de hepsi güzel olur. yüksek enduro sürmen bir sıkıntı teşkil etmez.
Başlangıç için dediğiniz gibi wr125 mantıklı gözüküyor diğer önerileriniz de ilerde kaçınılmaz gibi. Teşekkür ederim yorumunuz için
-
.................................................. ...........................
-
Ucanhollanda adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhabalar saygıdeğer abilerim sevgili kardeşlerim
20 yaşındayım boyum 194 ve kilom 80. Motor seçmekte zorlanıyorum açıkcası malum boy falan pek ideal değil bu iş için
Pilot öğrencisiyim ama aklım hala motorda, hep öyleydi.. Önerileriniz benim için çok önemli. Şimdiden çok teşekkür ederim,
Saygılar..
(bu arada bütçe 10 bin tl'ye kadar olabilir, tarz da farketmez)
uçaktan sonra senı motor kesermı bılemedım :D neyse şakası bır yana ktm duke 200 bak derım ben 2. el cok guzel motordur ama boyun uzun duke altında sırıtır senın. o yuzden wr125 mantıklı ve ılerıde cc yukseldıkce enduro falan cok rahat kullanırsın boyundan dolayı. en sonunda sana bı ktm adventure 1190 yakısır :D :D kazasız belasız kullanman dılegıyle.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)