.
Şimdi 2005 den beri piyasaya bakarsak..bu 250 naked modeller markalar tarafından neden hep baltalanıyor umursanmıyor bileniniz varmı...yoksa bu benim paranoyam mı...
HONDA cbf 250...2006 dan sonra Honda artık asla cbf 250 naked getirmedi...hatta o güzelim cbf500 bile tarih oldu artık o günden sonra...
vtr250 getirdi ama o da tutunmadı fiyatı aşırı pahalıydı satmadı arada kaynadı gitti...
yıl olmuş 2014 2015 e 2 ay kaldı 250 naked henüz daha yok..ne gelen var ne giden...
YAMAHA Ybr 250..2007 de geldi..çok sağlam bir mal olmasına rağmen tutulmadı fiyatının tuzlu olmasından dolayı ve yine raftan kalktı....o yıl bu yıldır Yamahadan bir 250 naked yok...seneye de gelecek bir model mevcut değil...
SUZUKI.. geç uyandı piyasayı gördü Inazumayi getireli 1.5 yıl oldu ve uygun fiyatıyla motorseverlerin çoğu ilk defa Suzukı bayilerine girmiş oldu...yeni modellerin gelmesi beni sevindirdi...2013 başlarına kadar kış uykusundaydı...
KAWASAKI... Z-Moto ayrı bir memleket ayrı bir cumhuriyet..ayrı bir koloni..uzaydan gelen bir firma...belki bu evrenden bile değil...bu yaz Z250..Z300 geleceği söyleniyor..ama insanın inanası gelmiyor...
HYOSUNG/KANUNİ GT250-X5...Depo yapısı nedeniyle pek ergonomik bulmadığım ve almaktan son anda vazgeçtiğim GT250 de yalan oldu...yerine gelen X 5 ler halen kafa karıştırıyor...insanlar tedirgin..Kanuniye güvenemeiyorum...belki makina güzeldir ama biraz piyasada yer bulmasını isterim şahsen...
e kardeşim piyasayı belirleyen bu 250 nakedciler...az yakan çok kaçan ve görüntüde şık makinalar bekliyoruz...12 bine kadar ben bu markaların 250 liğine para vermeye hazır ve nazırım...
yani neden 8 yıldır cbf 150 ye bindiğimi biraz olsun anlarsınız belki...
follofoş olmuş bir fazer ..içi geçmiş bir xt660..veya paslanmış er6 n almamak için yemin ettim kendime...
peki bu markalar neden halen kış uykusundalar...Honda mesela gerekli gereksiz tüm modelleri getiriyor bu çeşitlilik içinde neden 250 naked yok akla mantığza izana sığmıyor...ulan getirin işte..piyasa canlansın...