Evet bide fuarda firmalarin musteriyi asagilamalari hor gormeleri ve ilgilenmemeleri saygisizca davranmalari mevzusu var, ne yapacaksin almayacaksin bunlara para kazandirnayacaksin ki burunlari surtsun adam olsunlar insan olsunlar
Evet bide fuarda firmalarin musteriyi asagilamalari hor gormeleri ve ilgilenmemeleri saygisizca davranmalari mevzusu var, ne yapacaksin almayacaksin bunlara para kazandirnayacaksin ki burunlari surtsun adam olsunlar insan olsunlar
Honda..Yamaha..Kawa..Suzi adam olmaz...olsada ben görmem ...
bu benelli, italyan benelli
fikir sahibi olmak açısından şu motorlara bir bakın
benelli tnt 1130
benelli tornado
ancak bu firmayı bir çinli firma satın almış
o da şu firma QJ group
keeway de bu fabrikadan çıkıyor anlaşılan
bu satın alma olayından sonra benellinin bahse konu düşük cc motorları çıktı ortaya
şurdan bakabilirsiniz tüm modellere : Benelli- modeller
şuradaysa benelli' nin tarihçesi ve son durumu hakkında bilgi var ancak benim ingilizce o kadar iyi değil
benelli-history
az buçuk anladığım kadarıyla benelli kalitesinden ödün vermeme konusunda anlaşmışlar
yine de ingilizcesi kuvvatlı biri tam çeviri yaparsa faydalı olur
neden üzerine düşüyorum derseniz, yakında bu motorlar Türkiyeye gelecekmiş
hatta 600 cc olan geçen yıl fuarda tanıtıldı
dünyadaki en güzel naked bike hangisidir desen, tasarım olarak hiç bir motor benelli tnt nin eline su bile dökemez derim
bu motorlara odaklanalım
fuarda getirirlerse yapış ganga
Suzuki 250 cc naked getirdide ne oldu Sıfır İnazuma aldın fiyatı yüksek diye 10 gün sonra geri sattın Şimdi fiyatı 12.900 tl oldu
Bide z 250 yi bekliyo 14 -15 liraya getirse sanki alacak Japonlar 250 cc getirmesine getirir ama o fiyatlara satamayağından dolayı 250 cc ye fazla yönelmiyo ucuz olsun 250 cc olsun ama üzerinde japon markasına göreyim en azından onada razıyım ama olmuyo
İnazumayı satmıyaydın iyi olurdu 2 elde gene fazla zarar etmeden satabilirdin hazaar sıfırı bahalandı
ganga bu makina Keeway ile anılıyor ve İtalyan falan değil..harbiden bi kafa karıştırıyorlar inceden çakallar nesine yapışcan aga bunun karakteristiği yok ...aga Avustralya markası Çinde neden üretiliyor akıl mantık işi değil...tamam Çinli almış Benelliyi ama markayı aldın üretime orada devam et falan filan...markayı alıp Çinde Keeway diye üretim yaparsan talep olmaz..
aga o zaman iki motorum vardu birinden kurtulmam lazımdı..duygusala bağladık olayı..şimdi daha net kafam..ınazuma olsun çift silindir olsun bizim olsun... şimdi sattığım arkadaşımdan geri alma durumum sözkonusu...aynen şimdi aldığım fiyata yine verirdim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayır ganga
diyorum ya adamlar yine benelli olarak çıkaracak makinayı
http://www.benelli.com/ita/Catalogo/...lt-cd-903.aspx
bu çinlilerle anlaşmalarının ekstra getirisi düşük cc makinada üretilmesi bu marka adı altında
haa kalite nasıl olur dersen, yarısı ayarında olsa bile iyi motor çıkar ortaya
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Güzel 250 getırseler yapsalar 600 luklerı 1000lıklerı kime satacaklar.
gözün aydın ayucan, benelli gelmiş veya ön sipariş alıyorlar
çift silindir 37 hp olanının hedayesi 4.900 öro
tek silindir 25 hp olanın hedayesi de 3.100 öro
valla f bekleyemem hemde şehir içinde çoğunlukla sürüldüğü ve satarkende daha az kişiye hitap ediceği için inazuma normal versiyonu biçilmiş kaftan
tu250x tam da beklentilere cevap verecek makinaya benziyor.
Ben onu scrambler yaparım, başka bir arkadaş bobber, bir diğeri custom...
Oyuncak gibi mübarek. İzlediğim videolardan da kıvrak, yol tutuşunun güzel olduğu görülüyor. Sürüş zevki de hat safhada gibi.
Duy bizi eyyyy Suzuki amcaaa.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Bir daha inceledim de son süratin sorun olduğunu gördüm...
Kartallar yalnız uçar...
suzuki tu250x gönlümü fethetti. eskiden çekik gözlü daha hırçın modeller dikkatimi çekerdi şimdilerde klasik çizgilere sahip motorlar daha ilgimi çekiyor. acı gerçek yaşlanıyozmu ne
uzun bi aradan sonra siteye ilk yazışım. metehan abi siteye üye olduğumda vızır vızır yazıyodun sen hala buralardamısın ya
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
ABicim bu Suzı tu250 x çok çayna havasında ama yaa... tamam zevkler başka ama bu matora 14-15 çeker bizimkiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)