Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Online İhbar!

REKLAM ALANI
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar herkese merhaba. Daha önce var mıydı bilmiyorum ben yeni öğrendim; Emniyet Genel Müdürlüğüne online ihbar yapabiliyoruz. Lütfen kaldırıma park eden araçları, üstünüze kıran araçları görseliyle beraber buraya şikayet ediniz. http://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx
    Ben yarın tek tek kaldırımdaki araçları ihbar etmeye hiç üşenmeden başlayacağım. Adanada yolda yürüyemiyoruz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Being - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Bu sistem iyi bir sistem fakat istan bul için biraz sıkıntılı olacak çünkü trafiğin kilit olduğu zamanlarda emniyet şeridi kullanan bizler de aynı kefeye koyulacağız

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Bizim evin yakınında çok yoğun bir kavşak var. Civarda park alanları olmasına rağmen kavşağın ortasına hem de ters istikamette bir tane panelvan sürekli park edip trafiği aksatıyordu ben de dediğiniz yerden şikayet ettim. Beni birisi aradı, yarın ekibimiz orada olacak dedi. Ertesi gün yine aynıydı. 1-2 saat sonra baktım yine aynıydı. Beni arayan numarayı arayıp durumu anlattım. Biraz sonra beni arayıp aracın orada olmadığını söyledi. Halbuki daha yeni geçmiştim. Bakalım yarın tekrar bakacağım. Amacım adama ceza yazılmasını sağlamak değil, kurallara uysunlar, trafiği felç etmesinler.
    ceza yazdıklarını sanmıyorum çünkü ben şikayeti fotoğraflı olarak yapmıştım.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Keşke daha önce görseydim bu bilgiyi geçen trafik felç iki şerit yol herkes yavaş yavaş gidiyo bi tane ayı doblo yla çıktı kaldırıma bastı gidiyor kaldırımdan giden yayalara korna çalıyor birde çekilin diye ...

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    OH NE GÜZEL BU SAYEDE POLİSLER ÇOK DAHA İYİ YATSIN MAAŞI OTURDUĞU YERDEN ALSIN ÇATIR ÇATIR YESİN.. HALK MUHBİR OLSUN. TAM TÜRK POLİSİNE GÖRE

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    TÜRKİYE artık herşeye PARA almaya başladı,
    Hertarafta POLİS varken HER TARAFTA YUNUS ,ŞAHİN varken,

KÖPRÜLER'e ,OTO YOLLAR'a, KDV'e zam,ÖTV'ye zam BNZİN'e zam,

Herbir KANAL'dan para akıyor,

Birde İŞİNİ YAPMAYAN POLİS'in işinide siz yapın ve devletin kasasına para girsin...

Tebrikler,,,

Motosikleti
    O ayılar yüzünden sizin yada sevdiginiz birinin başına birşey gelirse o vakit de böyle der misiniz yani düşünceniz tuhaf bence adam kırmızı ışıkta geçip senin eşini çocuğunu ezip kaçsa göz mu yumalim belki bizim ihbarımız üzerine o şahıs yakalanacak .

Motosikleti
    peki O IŞIKTAN GEÇİNCE POLİS NE YAPIYOR ??????

Motosikleti
    Aklına takılan yazdiklarim arasında IŞIKTA geçmesi ise başka söz demeye gerek yok

Motosikleti
    EVET IŞIKTA GEÇMESİ ELBETTE !!!

ışıkta geçmese KAZA OLMAZ veya ışıkta geçince ÇALIŞKAN POLİS ÇALIŞSA kaza olmaz,

Motosikleti
    Tüm ışıklara polis koysunlar öyleyse bizim vatandaş olarak bu tür olaylarda görmezden gelmemiz yüzünden bu ülke bu halde böyle gelmiş böyle gider bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın ... öyle değil mi

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki O IŞIKTAN GEÇİNCE POLİS NE YAPIYOR ??????
    Trafik polisleri kafelerde çayları denetliyor., kışın soğuktan yazın sıcaktan korunmak için kapalı mekanları tercih ediyor.

İşin diğer bir yönü de: yaşadığımız şehirlerin mülki amirleri hiç mi trafiğe çıkmaz, hiç mi dikkat etmez sağda solda ne oluyor diyerek? Ben olsam o sağda solda park etmiş araçları gördüğümde çağırırım o mıntıkadan sorumlu görevliyi, basarım cezayı.

Trafik ışıklarında, kavşaklarda sabah can pazarı yaşanırken bir tane numunelik trafik polisi yok. Bu gizli saklı yapıla bilecek bir şey değil. Demek ki kimsenin umurunda değil. Bunları yazdım, gazete de yarım sayfa çıktı; değişen bir şey yok. Belli noktalarda günde 1-2 saat olta at, sonra kim kime dumduma.

Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere XT1200ZE & SYM Joyride 300
    Alıntı zihnigonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim evin yakınında çok yoğun bir kavşak var. Civarda park alanları olmasına rağmen kavşağın ortasına hem de ters istikamette bir tane panelvan sürekli park edip trafiği aksatıyordu ben de dediğiniz yerden şikayet ettim. Beni birisi aradı, yarın ekibimiz orada olacak dedi. Ertesi gün yine aynıydı. 1-2 saat sonra baktım yine aynıydı. Beni arayan numarayı arayıp durumu anlattım. Biraz sonra beni arayıp aracın orada olmadığını söyledi. Halbuki daha yeni geçmiştim. Bakalım yarın tekrar bakacağım. Amacım adama ceza yazılmasını sağlamak değil, kurallara uysunlar, trafiği felç etmesinler.
    ceza yazdıklarını sanmıyorum çünkü ben şikayeti fotoğraflı olarak yapmıştım.
    bu sabah aynı araç yine aynı yerde ters istikamette park etmişti. tekrar aradım polis 155'i. yarın da aynısı olursa BİMER'e şikayet edicem. Hergün aynı yerde trafik tıkanıyor. bekleyince fotoğraf çekme imkanım da oluyor. hergünün fotoğrafı var, yeter artık. ne olacaksa olsun. ayıptır yahu.
    smiles ve maktama bunu beğendiler.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Arkadaşlar çoğu kişinin belki ilgisini çekmedi veya uğraştırıcı geldi. Android ve iOS için EGM adında uygulama var. Saatlerce elimizde tuttuğumuz telefonlar içinde bu uygulamaları indirip 1 dakika da işlem yapabiliriz.

Terapist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne desem nasıl anlatsam bilemedim. Öncelikle konuyu açan arkadaşa şunu söyleyeyim kaldırımdaki arabaları şikayet edeceksinya bu forumun hatta tüm motosiklet camiasının %60ı %70i motosikletini kaldırıma parkediyor. Bu otomobil için ne kadar suçsa senin içinde suç
    Yapılan şey halkı birbirine düşman ederek devletin kontrol mekanizmasını arttırmak ancak sürekli gözetlendiğiniz korkusu? Hadi bir teker yapayım? biraz basayım? 2 araç arasından geçmek suç değil mi sanıyorsunuz şerit ihlali.. ve bunlardan hergün ceza yediğinizi düşünün sonunda şeridinde 50yi geçmeden giden motosikletler.. Ne farkınız kalacak otomobilden çok sevdiğiniz motosikletin ne anlamı kalacak?

Bir videodan uyarlamaya çalıştım ne olacağını anlatmaya çalıştım lütfen bu oyunlara gelmeyin kimsenin bireysel olarak sizi düşündüğü yok bunu anladığınız zaman daha gerçekçi bakarsınız olaylara. Saygılar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)