Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung gt 250 naked ve ekipman.

REKLAM ALANI

Arkadaşlar tekrar merhaba.Daha önce bazı sağlık sorunlarım üzerine bir konu açmıştım ve sizlerle istişare yapmıştık. 2. el bir hyosung gt250 naked'ta karar kıldım.Hafta içi şehir dışına gidip motoru almayı planlıyorum.Bunun öncesinde ise gitmeden ekipmanlarımın bir kısmını almak istiyorum.Aklımda MT Revenge kask ve 4riders body armor var şimdilik.Bu ürünlerin performansı nasıldır?Kullanan varmı?Sizlerin bu fiyat aralığında farklı tavsiyesi olurmu acaba?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AT1000Dct+Xmax250
    gt 250 yi beğendim 2.motor olarak düşünebilirimbende ama piyasası beni şaşırttı doğrusu aradaki farkı anlayamadım 4 bin liradan 8 binliraya kadar motor var açıklamalara bakılırsa sorunsuz hepsi ama neden öyle acaba.
    tinerci bunu beğendi.

Benim de pek bilgim yok açıkçası.Bu nedenle gittiğim yerde bir ustaya göstermeden alışverişi yapmayacağım.Omurgada fıtık sorunum olmasaydı Racing kasa tercih edicektim.Nisbeten daha rahat olacağını düşündüğüm naked modelini tercih ettim.Alışverişi en geç bu hafta sonuna yapmayı düşünüyorum.Kask konusunda kararlı gibiyim ancak yine 4riders markasının deri armor ceket modeli hoşuma gitti.L bedenini bir sitede buldum ve muhtemelen ceket halinde olanı almayı düşünüyorum.Ancak bel ve yan korumaları ne kadar sağlıklıdır bu ceketin bilmiyorum.Tahminimce yine bir bel korumasına ihtiyaç olacak.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)