SİL BASTAN 2004 KAWASAKİ ZZ-R250
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Hocam Maşallah Rabbim kaza bela vermesin aşık oldum resmen motorunuza elinizde yeniden hayat bulmuş muazzam. Kawasaki diyince bende akan sular duruyor , kasa 98-99 zzr 1100 ile hemen hemen aynı. Şimdiki ss motorlara görünüş itibari ile taş çıkartır bence
-
jackalxi adlı üyeden alıntı
Hocam Maşallah Rabbim kaza bela vermesin aşık oldum resmen motorunuza elinizde yeniden hayat bulmuş muazzam. Kawasaki diyince bende akan sular duruyor , kasa 98-99 zzr 1100 ile hemen hemen aynı. Şimdiki ss motorlara görünüş itibari ile taş çıkartır bence
EVET BENDE eski motorlari ozluyorum bu motorda sport touring tarzinda tam yatilmiyo ustunde oturusu filan rahat zzr 1100 cok ayri bir motor ozel bir motor ben 12-13 yaslarinda iken en guzel modelleri 92-93 modellerdi aslnda zzr 1100 almak hevesim var ama tedek parca korkutuyor beni
duydum ki takip ediyorlarmiş !! tekrarımız yok iyi seyirler
-
eline saglık, cok güzel olmus.
ama teknik verilerde yanlıslık var galiba ön fren 2 piston değilmi ?
-
cenkito adlı üyeden alıntı
eline saglık, cok güzel olmus.
ama teknik verilerde yanlıslık var galiba ön fren 2 piston değilmi ?
evet dogru 2 piston yalnis kopyalamisim bu kawasaki kodu ex250 olan bu motorun birkac tane daha versiyonu var hatta 92-93 modeli 40 hp di ulkemizde satilan
-
Ayıptır sorması kaça mal oldu? Bir de uzun zaman yatan motosikletin motoru ölür mü? 15000 km bana çok düşük geldi.
-
Maşallah emek harcanmış.şuanki 250lik communter-naked tarzı motorların hepsinden iyidir
1100dende korkmayın.ustadan korkun.parça bulmak gibi bi sıkıntı yok.zira parça aramaya gerekte yok,sağlam motorlar.ben hiç sıkıntı çekmedim
-
GB79 adlı üyeden alıntı
Ayıptır sorması kaça mal oldu? Bir de uzun zaman yatan motosikletin motoru ölür mü? 15000 km bana çok düşük geldi.
Uzun zaman yatan motor illa ki ölür zaten motoru komple sıfırladığını yazmış
-
Hocam temmuz aylarında sahibinden de görmüştüm. Sanırım bu motordu ama İstanbuldaydı ve fiyatı 5.950 tl idi. Siz Ankaradasınız sanırım. İstanbuldan sizmi alıp geldiniz yoksa ilanı sizmi vermiştiniz ? Ben almak için çok niyetlendim ama nasip olmamıştı. Motor on numara olmuş içim gitti yeni haline ellerinize sağlık
-
Verdiğiniz emeğe değmiş, maşallah yanıyor alet
-
bu zzr serisi bizim gençlik hayalimizdi.. kawasakinin medarı iftaharı gururudur.. çok dengeli stabil rafine bir motordur.. kalmadı artık temizi fazla tabii.. bunları gördükçe hoşuma gidiyor emeğine harcadığın vakte helal olsun çokda güzel olmuş.. 250cc liğide türkiyeye çok az yollandı.. genelde bu seri adını o yıllarda zzr1100 r ile duyurmuşdu namı değer katil
bu 250 liklerde kupon'dur yani değerini bil
-
GB79 adlı üyeden alıntı
hocam 2010 model ninja 250 parasina yaklasti motorun fiyati ile beraber
uzun sure yatan motorda problenler oluyor hic calismaz ise motor yagi bir sureden sonra ozelligini yitirip zarar veren bir madde haline geliyor zaten bu motorda benden once 3-4 sene kadar yatmis
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
gökhan70 adlı üyeden alıntı
Hocam temmuz aylarında sahibinden de görmüştüm. Sanırım bu motordu ama İstanbuldaydı ve fiyatı 5.950 tl idi. Siz Ankaradasınız sanırım. İstanbuldan sizmi alıp geldiniz yoksa ilanı sizmi vermiştiniz ? Ben almak için çok niyetlendim ama nasip olmamıştı. Motor on numara olmuş içim gitti yeni haline ellerinize sağlık
yok hok hocam bu motoru izmirden getirdim izmir plaka kotu durumda idi binerek 8 bucuk saatte ankaraya geldim
serviste bir sene surdu cikmasi serviside yogun oldugu icin ama ustanin isciligi on numara zzr serisi ustanin ozel ilgi alani bekledigime degdi
bende bir iki ilan gordum istanbulda biri 7000 tl biri de dediginiz gibi 5950 idi
bu motorlari ancak bilenler alir yani cbr 250 gibi piyasasi yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
initial-D adlı üyeden alıntı
Maşallah emek harcanmış.şuanki 250lik communter-naked tarzı motorların hepsinden iyidir
1100dende korkmayın.ustadan korkun.parça bulmak gibi bi sıkıntı yok.zira parça aramaya gerekte yok,sağlam motorlar.ben hiç sıkıntı çekmedim
hocam ustamiz var korkumuz yok ama temiz motor bulmak zor malum sase aliminyum o biraz korkutuyor
zzr 1100 illaki siyah illaki 93 model ben hastasiyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
logaritma adlı üyeden alıntı
bu zzr serisi bizim gençlik hayalimizdi.. kawasakinin medarı iftaharı gururudur.. çok dengeli stabil rafine bir motordur.. kalmadı artık temizi fazla tabii.. bunları gördükçe hoşuma gidiyor emeğine harcadığın vakte helal olsun çokda güzel olmuş.. 250cc liğide türkiyeye çok az yollandı.. genelde bu seri adını o yıllarda zzr1100 r ile duyurmuşdu namı değer katil
bu 250 liklerde kupon'dur yani değerini bil
SOYLEDİKLERİNİZE katiliyorum her kelimesine
-
-
harika olmuş. benzin tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?
-
dekmanci adlı üyeden alıntı
hocam ustamiz var korkumuz yok ama temiz motor bulmak zor malum sase aliminyum o biraz korkutuyor
zzr 1100 illaki siyah illaki 93 model ben hastasiyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
SOYLEDİKLERİNİZE katiliyorum her kelimesine
93 siyah var bende de çok memnunum
-
Maşaallah... Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Motorda hakikaten çok güzel bir görünüm var. Hatta bu kasa bence yenilerinden daha şık duruyor.
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
yeni nesil motorlarda yüksek teknoloji ve daha hafif daha performanslı olsun diye hafif meteryaller kullanılıyor.. yüksek teknoloji daha çok elektronik ve ilerde çıkması muhtemel daha fazla arıza demek.. hafif malzeme ne kadar dayanıklı olsada yan yatma yada kaza sonucu motoru pert ediyor kullanılamaz hale getiriyor.. o yüzden dikkat ediniz yurt dışında üst sınıf prof motorcular eski nesil motorları restore edip binmeyi tercih ediyor. türkiyedede var bu tip insanlar misal sanırım yanlış hatırlamıyorsam altınelbiseli adamın da motoru eski nesil 2008 model cbr1000rr lardan.
-
gerçek 250 cc çift silindir 40 beygir olur...tebrik ediyorum emekler için...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)