Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2005 model cbr

REKLAM ALANI

Motosikleti
    almayı düşünüyor bilgi topluyor
    herkeze selamlarforma yeni kayıt oldum bi sorum olcaktı motor almak istiyorum tercigimde honda cbr 125 param biraz az oldugu için eski kasalara bakıyorum bir motor buldum km resi 53.000 binde 2005 model arkdaş arkadaş herhangi bi sıkıntı yok diyo ama 53 .000 de deki motor ömrü azalmaz mı yani bu motorlar kaç bine kadar gide bilio alsam bana sıkıntı yaratırmı sonuçta 9 yıllık motor fiyatolarakta 2.600 istiyor sizce nasıl yardımcı olan biri olursa çok sevinirim çünkü motordan pek anlamıyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    C.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift - 2015
    Kilometre yüksek ama fiyat iyi, eski kasa cbr 125'lerin yedek parça fiyatlarına baktın'mı ? Bence bir bak vaz geçeceksin

Motosikleti
    almayı düşünüyor bilgi topluyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-125-r-185895661/detay motor bu

temurlenk10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym wolf 250
    sinyal yok ayna yok kullananın profili belli sinyalsiz aynasız motora binilirmi arkadaşlar?kendini düşünmeyen motorunuda düşünmez,en iyi ahtimalle o motor bir debriyaj isteyecektir,triger zinciri v.s. sanırım km. itibariyle ağır bakımı olacaktır,parçaları gerçekten pahalı onuda gözönüne alınca bence uzak dur,daha düşük km.li bir motor al kardeşim.
    40yapar bunu beğendi.

kardeş zaten mevsim kış a doğru gidiyor şu an alsan bile zor kullanırsin. az bi para daha koy git ybr al sorunsuz uzun yıllar binersin bence.
    40yapar bunu beğendi.

40yapar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 ABS
    o motosikleti adam etmek için harcayacağın parayı da hesaba katarsan bi üstteki yoruma fazlasıyla hak verirsin

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    sessizce uzaklaş ordan

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    arkadaşım bu motordan hayır gelmez 50.000 km yazıyor ama 90.000 km vardır o.
    Bu fiyatlara rks titanic 150, xtreme max gibi temiz 1 yıllık motorlar bulursun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)