Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İlk bahar'da aranıza katılıcam. Fikirlerinizi almak istiyorum.

REKLAM ALANI
    Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Herkese merhaba. Forumda bir yığın konu okuduktan sonra Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.
    23 yaşında bir yazılımcıyım. İstanbul maltepe'de ikamet ediyorum.
    Henüz işe yeni başladım haliyle az biraz para kazanmaya başladık.
    Bu güne kadar ne zaman yanımdan bir SS motor geçse, bende hepiniz gibi iç çektim.
    Bekledim sabrettim sonunda motoruma kavuşmama 4-5 ay kaldı.

Öncelikle iyi bir deneyim kazanmak adına 250'lik bir motor ile başlamayı düşünüyorum.
    "Önceden söyliyim 125 lik önerilerini hiç açmayın lütfen."
    4 yaşımda çift tekerlek bisiklet ile başlayıp akrobasiye kadar amatör olarak gittim. Scooter ve 125kt gibi motorları az biraz kullandım.
    2 tekerlek üzerinde çok dengeli ve sporcu bir insanım. "125 lik önerecek olanlara karşı yazdım bunu evet "
    Tabi kendini beğenmiş idiot bir insan değilim sınırlarımı bilir güvenliğimi her zaman ön planda tutarım.
    O yüzden kendime güveniyorum ve gaza gelmeyeceğimi gayet iyi biliyorum.

Abim de motor almayı istediği için ortak almayı kararlaştırdık. Ama o, Suzuki İnazuma istiyor.
    Ne kadar ikna etmeye çalıştıysamda Racing'lere karşı henüz ikna edemedim.
    CBR almayı düşünürken Yamaha R25'in 2015'de TR'de pazara çıkacağını öğrendikten sonra R25 den başka motor düşünmüyorum.

Abimi ikna edemezsem eğer İnazuma alıp, 1 sezon yol kat edip, işin tabiyatını öğrendikten sonra 600'lük bir motora mı geçsem yoksa inazuma'ya para yatırmayıp tek başıma r25 mi alsam düşüncesi var kafamda.
    Tabi tertemiz motora o kadar para verip en küçük çizilmede içim gideceği için inazumayı haşat etmeyi tercih ederim.

Yeterince video ve inceleme izledim okudum. İnazuma gerçekten iyi bir motor. Ufaktan racing havasıda yok değil.
    Ama sonuçta anlarsınızki bende henüz gencim ve o heycanı o havayı yaşamak istiyorum.

Size sormak istediğim sorular:
    - Motor'u mart aylarında sezon başlamadan önce almayı düşünüyoruz fiyat olarak hangi zaman dilimi daha uygun olur?
    - Kafam normal boyutlara göre büyük kask seçimini nasıl yapayım? ne alayım? nereden alalım?
    - Kıyafet seçimi için önerilerde bulunurmusunuz? (Hafta içi işe gideceğim için çok şatafatlı olmayan şık bir şeyler bakıyorum)
    - Hem orta seviye racing, hemde akrobasi tarzı ileri seviye eğitim almak için ne yapabilirim? Ücretleri?
    - İnazuma'dan sonra 600'lük ile sıkıntı yaşarmıyım?

Tavsiye olarak yazacağınız her yorum benim için değerlidir arkadaşlar.
    Amacım hem tanışmak hemde değerli bilgiler edinmek.
    Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    Merhaba,
    Fuarı bekle, kaporanı ver ve baharda bir R25 sahibi ol derim.
    Kazasız belasız.
    Eğitim ve ekipman işini atlama :-)

Inazuma güzel motor fakat yedek parça fıyatıda kendi kadar güzel bence fuarı bekle

Morphin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR650F
    Fuar ne zaman arkadaşlar? Net tarih yoksa eğer tahmini tarih de olur?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Seneyi geç km ye bak en az 20.000 km deneyim kazanmalısın km ilerledikçe daha öğrenilecek çok şeyin olduğunu zamanla anlarsın ama eğitim alıp kendini geliştirmen daha ideal olur

RmMuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Kaski kafa olcune gore alacaksin tabiki. Bu kolay bi sey. Kolay olmaya hangi marka kaski alicaksin. Paran varsa al bir schubert S2. Super kakite ve sessiz. Biraz kullanirsan ne dedigimi baska bir lask taktiginda anlarsin.

Kiyafet olayindada magazalara gidop urunleri yakindam gorup deneyerek tespit edebilirsin. Kadikoy hasanpasada bir suru magaxa var. Gidip bakarsin.

Egitim icin Honda GS2 egitimi al. 450 tl/2 gun. Bence ne onemlisi bu. Motor almadan egitimi al.

600 luge gecis olayini ise bu kadar erken dusunme. Aldigin motora ve gecirecegin zamana odaklan.

Tekerin hep duz bassin
    Darkcity2000 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Xmax
    26 Şubat diyor fuara.
    http://www.motobikeexpo.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)