Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

mondial xtreme max mı tvs apache rtr 150 mi Yardım lütfen

REKLAM ALANI
    BugraAkgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tutupda cadde motoru, super moto yada super spor motorlar gibi viraja yatırırsan hiç sansın yok, direk caddeyle kucaklasırsın

üzerindeki stok lastikler idare eder ama cadde lastiği takıp motorun karekteri değişti diyen arkadaslarımda var.

titresim yuksek devirde (dip gaza yakın) uzun sure kullanırsan ellerinde uyusma olarak gözükür.

motoru ilk aldıgım zaman 50 km lik yolda bende olmustu, daha sonra 250-300 km yol yaptım hiç rahatsızlık vermedi

belkide ben motora alıstıgımdan surekli dip gaz kullanmadıgım içinde olabilir.

forumda max ı en uzun süre kullanan belki de benim

neredeyse 3 yıl 11.000 km oldu.

benim kullanımımda lastik patlatma da dahil hiç yolda bırakmadı.

çinli sevmezlere duyurulur 3600 alınan (aldıgımdaki fiyatı) bir motor daha ne yapsın

yaklasık 10.000 km önce taktıgım bu lastikle bile cadde de ben sorun yasamıyorum.

http://imagizer-cv.imageshack.us/a/i...dscf0496hc.jpg

cunku ben limitlerde kullanmayı sevmem.

ama sen yeni basladıgından, ya orjınal lastiklerle yada cadde lastikleri almanı öneririm

bu cross lastikler cadde de asırı kayar, kaymaya meyillidir.

bu arada yuksek motora rahat binmek için normal boydan ziyade bacak boyu-uzunlugu önemlidir
    abi çok teşekkür ederim herşeyi tek tek söylemişsin Allah kazasız belasız sürdürsün
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    murad13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DERBİ GPR 125
    Alıntı AttilaXtreme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mondial'i öven olmazmış Kendimizi yırtıyoruz burada max için. Bakın bakalım şu bloğa X-Treme Max nasıl bir motormuş.
    http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/

Ayrıca Mondial'in balansörlü motorları diğer çinlilere bin basar. Apaçi hakkında bilgim yok ama uzun boylu adamın ilacı X-Treme Max'tır. Gerisi boş.
    Abim güzelce açıklamış. Bence mondi bu motoru iyi yapmış. Forumda konuyu iyice okumuştum. Güzel bilgiler var başlık altında. Tvs hakkında bilgim yok.
    AttilaXtreme bunu beğendi.
    DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı BugraAkgunes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xtreme max için boyum yeter mi boyum 1.80
    Boydan bir fotoğrafım boy konusu önemli ayaklarım yere bassın istiyorum çünkü acemiyim Allah korusun bi sakatlık çıkmasın sizce boy yeter mi

TVS içinse arkadaşımda vardı görünümü sadece yandan hoşuma gitmişti kullanışlı bir motora benziyordu bununda yakıtı filan uygun mudur akarı kokarı var mı ikisi içinde bi yorum yaparsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar ..

ben fotoğrafdan ölçtüm, boy 179, o da yetmez
    niye boydan fotoğraf koydun onu anlamadım. "boyum 1.80, inanmayan olursa aha caps"
    kabalığım için kusura bakma, üye fotoğrafları bölümünde paylaşablirsin.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

BugraAkgunes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben fotoğrafdan ölçtüm, boy 179, o da yetmez
    niye boydan fotoğraf koydun onu anlamadım. "boyum 1.80, inanmayan olursa aha caps"
    kabalığım için kusura bakma, üye fotoğrafları bölümünde paylaşablirsin.
    yok arkadaşım bacak boyu önemli dedikleri için koymuştum dün gittim motora bindim ayaklarım yere basıyor hiç bir sorun yok

Motosikleti
    Mondial 150 MG Superboy
    ben daha once Xtreme max kullanmıstım boyum 1.78 ama ıkı ayagımı rahatça yere koyamıyordum parmak ucunda duruyordum diyebilirim gercektende motor aşırı yuksek. bu tarz bır motorun sehır ıcı kullanımı ıcın yada uzun yol ıcın cok uygun oldugunu düşünmüyorum. beni en rahatsız eden kısmı ise motorun çok çabuk ısınması ve egzos borusunun sıcaklığını bacağında çok fazla hissetmemdi şortla bu motoru kesinlikle kullanamassın bacağın yanar. apaçi kullanmadım ama bence apaçi alman daha mantıklı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)