Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbr 250 r alt sarma

REKLAM ALANI
    motorcu adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 FA
    Merhaba arkadaslar,
    Benim 2012 model cbr 250 r in 2 haftadir kornasi calismiyordu. Dun ise seyir halindeyken dijital ekran kapanip ariza lambasi yanmaya basladi. 3 kere vurdurmayi denedim olmadi bende motoru kamyonete atip bugun honda dogu batiya goturdum. Ilk aku bitmis deyip akuyu degistirdiler calisti fakat bu seferde akunun motor calisirken bittigini fark ettiler. Usta sonra alt sarmayi( alternator gibi bisey bu galiba akuyu sarj eden) kontrol etti. Arizanin onda oldugu ortaya cikti fakat biraz pahali 410 tl. Nedir arkadas tam olarak bu daha ucuza bulabilirmiyim yardim ederseniz cok sevinirim.
    Iyi surusler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki ER-5, Bajaj Discover 125 st
    Krank miline bağlı, elektrik üretip aküyü şarj etmeye yarayan bir bobin sargı. evet biraz pahalı birşeydir. zaten işçiliğide baya çetrefilli oluyor. ama ondan önce konjektöre baktırın derim. onda sorun yoksa o zaman alt sargıdır.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    buara cıbırlar dökülmeye başladı bu sadece forumlara yazılan bizim bilmediğimiz kim bilir kaç motor daha aynı arızayı verdi. cıbırların BENCE kronik bir arızası bu.

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Fiyat/performans motoru olmaktan çıktı artık cbr 250 bence.Yeni kasaların parçaları da çok pahali

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buara cıbırlar dökülmeye başladı bu sadece forumlara yazılan bizim bilmediğimiz kim bilir kaç motor daha aynı arızayı verdi. cıbırların BENCE kronik bir arızası bu.
    evet bu 2. honda ile iletişime geçmek lazım bu kronik sorun gibi gözüküyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)