Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ikinci el motor alacağım bu hasarlar büyük problem olur mu ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    Arkadaşlar tvs apache modeline bakıyorum yarın bir motor sahibiyle görüşeceğim.Telefonda ön bilgi olarak ön tarafından kazalı olduğunu söyledi. Jant ezilmiş ve amörtisör zarar görmüş dediğine göre parçalar değişmemiş fakat tamir görmüş.Şu an biniyor diye biliyorum.Böyle bir motoru almak problem çıkarır mı ? Eğer sorunsuz derseniz yaza doğru amörtisör ve jantı sıfırıyla değiştirebilirim.Böyle yaparsam ilk günkü gibi olur mu yoksa kazanın etkileri kalırmı ?
    Arkadaşlar motoru alacağım kararsızım cevabınızı bekliyorum.Duruma göre yarın görüşeceğim kendisiyle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "al, hiç bir şey olmaz" diyene kim ne diyebilir?
    "alma o motor adam olmaz, yüksek hızlarda denge bozar" diyene kim ne diyebilir?

kazanın nasıl olduğunu bilmeden kim nasıl yorum yapsın. önden kazalı, jant ezilmiş ve amortisör zarar görmüş açıklaması 50 liralık maddi hasar anlamına da gelebilir, bir'den fazla insanın öldüğü kaza anlamına da gelebilir. zarar gören amortisör bükülüp motor bloğunu yarmış da olabilir, sadece keçesi patlamış da olabilir.
    arslan26 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    Bilgisizliğimden dikkat etmedim o konuya basit kaza olarak düşünmüştüm.Cevabınız için çok teşekkür ederim detayı öğrenip buraya yazacağım.

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    tamirle duzelmisse hafif kazadir, buyuk kaza olsa buyuk ihtimal motoru merhumun yakinlari satardi..m

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Apache dengesi en ufak biseyde bozulan bi motor.. keza tum ufak ccler gibi.. benim ufacik bi yan yatmamda durdugu yerde kafa şasisi belli olmicak sekilde eglmis ve ses yapmaya baslamisti.. hele onden vuruk bi apacheden bahsediosn.. yaklasma bile o motora.. Apacheler guzel motorlar 2.kez ayni motoru almamin sebebide budur ama temiz oldugu takdirde.. Şasi problemleri motordaki en can skici problemlerdir ustelik..bunu herkes bilir.. kazali bi motoru da ztn kimse al bisey olmaz demicektir ..

Motosikleti
    Mondial 150 Mr Vulture
    Enes hocam bilginize güvenim sonsuz.cevabınız için de çok teşekkür ederim.Nasibimdeki motoru başka yerlerde aramaya döneceğim bende

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Önden kazası olan bir motor alıp , düzelttirmek en son yapacağım işlerdendir açıkçası.
    Büyük ihtimal fiyatı cazip geldi size. Zaten onları halledince normal piyasasından pahalıya bile gelebilir. Ki eskisi gibi yine tam anlamıyla olmaz.

kazası olan motora soru işaretiyle bak. ne olacağı belli olmaz. ben olsam hiç yanaşmam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)