Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

xmax 250 den sonra mt09 tracer?

REKLAM ALANI
    logan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    4000km motosiklet tecrübem 150bin km otomobil tecrübem var. 193 cm 110kg kısmen kaslı bir yapım var. Derdim şu: 2014 xmax 250 kullanıyorum. Şehir içi ortalama 50-60 km hız yapıyorum. Ekipmanim tam. Param var. Kullandığım motosiklet beni gayet tatmin ediyor ancak bu mt09 tracer pek bir güzel. Alsak ne olur? Yine aynı hızlarda kullanmayı planlıyorum. Bazen yakın mesafe şehirler arası kullanıyorum. Xmax i yatirdigimda tirsiyorum. Çok güvenli gelmiyor. Daha teknolojik bir motosiklet almak istiyorum. Efendi gibi kullanırım diye tahmin ediyorum. Daha önce spor sayılabilecek arabalarim vardı onlarda da şehirler arası max 120 ile gidiyordum. Ne dersiniz mt 09 a? Motosikleti mundar eder miyim ?

Motosiklet güvenli sürüş teknikleri vs kitaplar okudum ancak eğitime gitme fırsatım yok.
    dyavol-77 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    mt07 desen olurda simdi 09 olunca isler degisir...

Bozüyüksporl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture
    Yeterince bilgili ve bilinçlisiniz hocam dikkatli kullanacağınız belli, bence bi sıkıntı olmaz, şahsi fikrim tabi.

Mt07 bence de ideal ancak Motosiklet çok küçük ve tracer versiyonu yok.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    mt-07 tracer ne zaman gelir ki acep.

Sizin durumdayım, hatta neredeyse aynı. Tek fark ben crf250 ile 4000 km yaptım ve araç tecrübem belki 300bin km. Ama 09 dan tırsıyorum hala. Bir basamak daha var sanki. Tenereye ne dersiniz yada yeni versys 650 ye?

Bütün motorcu arkadaşlarım Tenere almamı tavsiye ediyor. Endurocu kardeşliği etkisinde böyle bir tavsiyede bulunduklarını düşünüyorum. Tenerenin yenilenecegini düşünüyorum. Bence motoru ve göstergeleri elden gecirmeliler. Naçizane fikrim. Fazer 8 düşünüyordum. Yamaha Onun da pabucunu dama atacak gibi.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dimdirek MT-09a gecersen cok vakte kalmaz cenaze namazini kilariz hep birlikte. Xmax-250de gaz kolunu tam ceviriyorsun ya, MT-09da o gazin 20de 1i. Yani hoyt noluyo demeye kalmadan giriverirsin bir yere

Ben xmax-400den MT-07ye gectim bak daha usludur MT-07 onu oneririz. Hata kabul eder, kontrol etmesi daha kolay, cok riske girmeden de rahat rahat yatarsin viraj alirsin.
    barodi bunu beğendi.

Hocam agirim. Xmax i arkadaşlarım kullandigi nda onlarda motor uçuyor. Benim altımda ızdırap çekiyor. Mt07 zaten benim cussemde çok da mt 07 olamayacak. 09 ü alırsam vites bostayken gaz antrenmanı yapmayı planlıyorum belki ise yarar. Ayrıca sürüş modlari varmış. Muhtemelen hayalarından baglayacagim motoru. En ekonomik moda alıp epey bir süre uyuşturucu verilmiş at muamelesi uygulayacagim motora

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı logan07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4000km motosiklet tecrübem 150bin km otomobil tecrübem var. 193 cm 110kg kısmen kaslı bir yapım var. Derdim şu: 2014 xmax 250 kullanıyorum. Şehir içi ortalama 50-60 km hız yapıyorum. Ekipmanim tam. Param var. Kullandığım motosiklet beni gayet tatmin ediyor ancak bu mt09 tracer pek bir güzel. Alsak ne olur? Yine aynı hızlarda kullanmayı planlıyorum. Bazen yakın mesafe şehirler arası kullanıyorum. Xmax i yatirdigimda tirsiyorum. Çok güvenli gelmiyor. Daha teknolojik bir motosiklet almak istiyorum. Efendi gibi kullanırım diye tahmin ediyorum. Daha önce spor sayılabilecek arabalarim vardı onlarda da şehirler arası max 120 ile gidiyordum. Ne dersiniz mt 09 a? Motosikleti mundar eder miyim ?

Motosiklet güvenli sürüş teknikleri vs kitaplar okudum ancak eğitime gitme fırsatım yok.
    Yamaha Tracer'ın geleceği kesin değil ki...Hayal kırıklığı olmasın sonra...
    The Power of The Dreams.

Bayi ile görüştüm. Martta gelecek dediler.Ancak elbette kesinlik yok. Hayat bu tracer hayali kurarken kendimizi pcxte de bulabiliriz

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    öncelikle arabada yaptığınız kmlerin motosiklet kullanımında bir faydası olmayacağını bilmenizi isterim.
    hani siz efendi efendi kullanırım diyorsunuz da xmax e göre kıyaslandığı zaman MT9 kullanım olarak uzaktan yakından alakası olmayan bir motorsiklet.
    uzun lafın kısası siz efendi durusunuz da MT9 efendi durur mu onu bilemem.
    hani derler ya şişede durduğu gibi durmuyor diye.öyle showroomda durduğu gibi durmaz uyandırayım
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Motosikleti
    tvs apache
    Motosiklette 4000 km bence çok ama çok erken bence onu 10000 e tamamlayın
    Ardından istediğiniz vitesliye geçin
    Ama istediğiniz derken maks. 500-700 cc arası bir şey alın
    Şahsi fikrin budur hız sizi oldukça tatmin eder fazlası zarar :D sağlıcakla kazasız belasız sürmemiz dileğiyle

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynen motor selam verince bile tekere geliyor, hic saglikli bir gecis olmayabilir

Marta kadar 10 bin olur inşallah. Her bir yorumu dikkate alıyorum. Degerlendirmeleriniz için teşekkür

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Sert bir geçiş olur. Kilonuza gelince, MT-09 için kuş gibi olacağınızdan emin olabilirsiniz. Ayrıca düz vites kullanma tecrübesi scooter'dan çok farklıdır. Niyetiniz yavaş kullanmak olabilir ama eliniz o ayarı tutturmakta zorlanabilir.

Aslında motorun 850cc olması benim tercihim değil ancak tracer bu cc de diye buna bakıyorum. 400 cc de olsa daha güzel olurdu benim için. Vergi az yakıt az [COLOR="Silver"]

http://youtu.be/Edtge62Bo0E" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    mt 09, mt 07'den daha alçak bir motor.Bu motorlar sana ufak abi şu an mt 07'nin karşısından yazıyorum aşağıda var bir tane 191 boy varmış bence üstüne bir otur dene iki motorun. Tenere tavsiyem.

85cm tracer sele yüksekliğihttp://www.youtube.com/watch?v=Edtge62Bo0E" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

maydin02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    mt 09 a geçmek ben pimi çekip elde tutmak olur sizin için. benimde 4000 km motor tecrübem var. bence bu km lere tecrüce demek bile yanlış. cbr 250r üzerinde 30000 km geçirmeyi planlıyorum. daha sonra yapacağım geçiş en fazla 600 cc olur. birde yaptığınız hız 50-60 km/h ise mt 09 için çok düşük olacağında motor çok ısınacak ve bacaklarınızı ayaklarınızı yakacaktır. kışın iyi olsa da yazın büyük dert. mt 07 tam bir fişek 09 u düşünemiyorum.

Videoyu linklemeyi beceremedim. İsinmayi hiç hesaplamamistim.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)