Gerçekten büyük işçilik söz konusu helal olsun..
Gerçekten büyük işçilik söz konusu helal olsun..
8 silindir hemde 2 zamanlı bu kullanılmaz :D
gereksiz
Şu 50cc'lerden bi 4 silindirli " V " olacak şekilde sağlam, ve vites kutulu bi enduro çıkartmak lazım'daa bizmkisi hayal ...k
Çok uğraşmışlar. Bir sıradaki motorların krankları aynı mile mi bağlı merak ettim ?
seni gönülden tebrik ederim motor aşkı hiç bitmez bir aşktır eline gönlüne sağlık kardeşim tekerin düz bassın.
bayıldım.
boyle hasta adamları gordukce sevınıyorum
keşke koltuğunu da uzun yapsaydı V 8 motorla üzerine yatarak giderdi
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
peugeot 103 motoru 50 cc 2.5 bg x8 400 cc 20 bg
peugeot 105 motoru 70 cc 4.0 bg x8 560 cc 32 bg
kaynak:http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/57719-mobilet-tipi-motorlar-kac-beygire-tekabul-eder.html
250 cc 4 zamanlı 2 silindirli curuser 20 bg
gerçi anlamadığım 2 zamanlılar dahaçok beygir üretmiyormuydu yoksa teorik bi hatamı yapıyorum
hata yoksa hafiflik dışında bi avantajı yok gibi
Ters maşa var be
Mükemmel bir işçilik ve emek var. Takdir etmek lazım.
İnsanımıza imkan verilse, destek çıkılsa yerli motosiklet sanayimiz bile olur.
Arkadaşlar soğutma sistemine dikkatinizi çekerim. (Vantilatör) Görselden ve biz bunu yaptık diye senelerce anlatılacak bir hikayeden ibaret.
Hava soğutmalı motor adı üstünde. motor giderken silindir bloğunun üstündeki kanatçıkları vuran hava ile soğutma yapar. Dururken devir verilirse fazla ısınır vantilatör yardımı ile motorun fazla ısınması ve zarar görmesinin önüne geçilir.
Aç youtube yi fabrika çıkışı standart, modifiyesiz spor otomobillerin bile dyno ölçümlerinde dev vantilatörlerin motorun soğumasına yardımcı olduğ görürsün.
Arkadaşın işçiliği son derece özenli görünüyor. Yol tutuş, maksimum güç ve hızdan ziyade görsel bi show ve fantazi motoru bunlar. Bu kadar ön yargılı olmayı haketmiyorlar. Adam evinde büyük bi hayalini gerçekleştirmiş, bundan büyük hazmı var...
arada çıkıp 5-10 km turlasa yeter, kendi el emeği var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)