Buyrun. Elin ABD'lileri neler yapıyor.. Bir de bunları izleyin.. DAYTONA MOTORCULAR HAFTASI 2014
https://www.youtube.com/watch?annota...&v=GEWgQfRTMX8
bu şekilde büyük emek ve zaman harcanarak kabiliyet konuşturulmuş , sanki fabrikada imal edilmiş gibi düzenli şekilde yerleştirilmiş. İşçilik harika.ama birileri buna gereksiz ,işe yaramaz diye yorum yapmış. Bende diyorum ki eğer sen aynısı yapamıyorsun ordan konuşma kardeşim. Sen oradakilerin yeteneklerini sınayacak kadar becerikli ol sonra yorum yap.
yapanın eline, emeğine sağlık.... ben sevdim... keşke imkanım olsa da bu kadarını yapabilsem..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
8 silindir gibi çalışmayacaktır. yapıtğı birleşim detayı ile 4 silindiri kuvveti alabilir.
Vantilatör vurgusu yaptım çünkü kısa bir mesafe gittiğinde bile hararet yapacağını düşündüm. Bu arada mekanikçi olduğum için yapamayacak yapamaz o yüzden kötülüyor gibi yaklaşımlar komik. Boş yere paralarını zamanlarını harcıyorlar. Hiçbiriniz cici motorundan inipte bununla turlamaz. Eeee ama yapmışlar emek var. Yok hayır boş iş. Daha yararlı projeler üretsinler.
Zaten bugüne kadar onlar üretti biz bindik türkiye ne üretti ki. ancak aksaraya saray yaparız ormanları kesip köprü yapar sonra da avrupalının kucağında böyle bakar dururuz. Bütün yararlı projeleri de avrupalılar üretmedi mi kullandığımız bir türk malı elektronik eşya söyleyebilir misiniz. Kİmsi de çıkar vestel beko arçelik casper falan der de bende burdan gülerim.
dikkatimi bişey cekti titreşim hiç yok :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)