Yanlış anlama ama motor tipine, süratine veya şehiriçi/şehirdışı kullanımına göre kask seçmek bence büyük hata. Hani o kask alırken çokça gözönüne aldığımız Sharp testlerinde bile kaskı kaç km/saat hızla test ediyorlar biliyor musun ? 8.5 metre/saniye yani yaklaşık 30,6 km/saat. Üzeri hızlarda ne olur o bile meçhul. Sen 60-70 ile giderim diyorsun. Geçtim o hızları, kafanı 10 km/saat hızla koşarken bir yere çarptığını düşünsene. Kafanda seni en iyi koruyacak kask olsun istemez misin ?
Kaskın şu motora uyanı, bu motora uyanı, şehirdışısı, şehiriçisi, şu hıza kadar koruyanı falan yoktur hocam. Al güzel bir fullface kask, bak keyfine
Fiyatı da biraz yukarı çekersen daha iyi olur. 400-500 liraya çok güzel kasklar var.
O kadar param yok veya kaska o kadar para vermeye gerek yok diyenlere kullandıkları telefonun fiyatını sorar, rencide ederim ona göre
))[/QUO
Hafta sonu Shark evoline 3 serisini inceledim. Bu kaskı kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Kaskın dizaynı güzel. En azından çene açılır, Yorumlarınızı bekliyorum.