Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

sizlerin yorumuna çok ihtiyacım var

REKLAM ALANI

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    Abiler kardeşlerim benim elimde v motor 250 cc çelikpistonlu motorum var ben bu motora turbo takmak istiyorum bana yardımcı olun elin ybancısı yapıyorda bizz yapamıyormuyuz dedim böyle bir proje attım ortaya türkün gücünü görsün herkes sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

yardım eden yokmu
    babaduru bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    turbodan ziyade hypercharger(umarım doğru yazmışımdır) takmanızı öneririm açık hava filtresi gibi bişey hani şu v8 mustangarin kaputundan çıkan ekipmandan bahsediyorum onun motosikler için olanı.. 250 cc den performan almak zor olur alsanız bile çok fazla bir artış olmayacaktır.. ebayden bakarsanız görürsünüz kit olarak satılıyor

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    elimde dükkan açacak kadar para var ben turbo bağlayım önce deneyeceğim sonra eğer ki olursa başka motorlarada takmak için bir dükkan açacağım

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    Alıntı operatar1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elimde dükkan açacak kadar para var ben turbo bağlayım önce deneyeceğim sonra eğer ki olursa başka motorlarada takmak için bir dükkan açacağım
    anladım, zaten böyle bir dükkan açmayı düşünüyorsanız hepsine hakim olmanız gerekiyor açık egzos açık hava filtresi performans kitleri vs. biraz araştırdım ama turboyla ilgili bişey bulamadım sizin motorunuz virago 250nin kopyası o yüzden virago 250 diye aratırsanız karşınıza çıkıcaktır diye düşünüyorum

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    motorum çok güzel çin gibi değil japonu aratmıyor ama yardım grekli parça konusunda mesala turboya yağ pompası lağzım anlayanların yardımcı olmasını istiyorum yardımlaşalım istiyorum

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    250 cc ye nos bağlasan yine verim alamazsın , anca v motor kawasakı nınja 250 gıbı olacakkı işe yarasın . Açık fıltrede memelerle oynamazsanız bogulur gitmez .

Motosikleti
    monero cmx 250 a
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250 cc ye nos bağlasan yine verim alamazsın , anca v motor kawasakı nınja 250 gıbı olacakkı işe yarasın . Açık fıltrede memelerle oynamazsanız bogulur gitmez .
    benim motosikletim de v motor 27 hp yazıyor ruhsatta yani olur olmasına da kimse yapamıyor ben yapacağım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)