sizlerin yorumuna çok ihtiyacım var
Reklamlar
-
Abiler kardeşlerim benim elimde v motor 250 cc çelikpistonlu motorum var ben bu motora turbo takmak istiyorum bana yardımcı olun elin ybancısı yapıyorda bizz yapamıyormuyuz dedim böyle bir proje attım ortaya türkün gücünü görsün herkes sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
yardım eden yokmu
Reklamlar
-
turbodan ziyade hypercharger(umarım doğru yazmışımdır) takmanızı öneririm açık hava filtresi gibi bişey hani şu v8 mustangarin kaputundan çıkan ekipmandan bahsediyorum onun motosikler için olanı.. 250 cc den performan almak zor olur alsanız bile çok fazla bir artış olmayacaktır.. ebayden bakarsanız görürsünüz kit olarak satılıyor
-
elimde dükkan açacak kadar para var ben turbo bağlayım önce deneyeceğim sonra eğer ki olursa başka motorlarada takmak için bir dükkan açacağım
-
operatar1 adlı üyeden alıntı
elimde dükkan açacak kadar para var ben turbo bağlayım önce deneyeceğim sonra eğer ki olursa başka motorlarada takmak için bir dükkan açacağım
anladım, zaten böyle bir dükkan açmayı düşünüyorsanız hepsine hakim olmanız gerekiyor açık egzos açık hava filtresi performans kitleri vs. biraz araştırdım ama turboyla ilgili bişey bulamadım sizin motorunuz virago 250nin kopyası o yüzden virago 250 diye aratırsanız karşınıza çıkıcaktır diye düşünüyorum
-
motorum çok güzel çin gibi değil japonu aratmıyor ama yardım grekli parça konusunda mesala turboya yağ pompası lağzım anlayanların yardımcı olmasını istiyorum yardımlaşalım istiyorum
-
250 cc ye nos bağlasan yine verim alamazsın , anca v motor kawasakı nınja 250 gıbı olacakkı işe yarasın . Açık fıltrede memelerle oynamazsanız bogulur gitmez .
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
250 cc ye nos bağlasan yine verim alamazsın , anca v motor kawasakı nınja 250 gıbı olacakkı işe yarasın . Açık fıltrede memelerle oynamazsanız bogulur gitmez .
benim motosikletim de v motor 27 hp yazıyor ruhsatta yani olur olmasına da kimse yapamıyor ben yapacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)