Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ön Fren Balatasını değiştim Ses gitmedi

REKLAM ALANI
    cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    hallolmayacak iş değil, canınızı sıkmayın . ama üstünde durun ki adam akıllı baksınlar, öyle az kullan duzelir laflarına gelmeyin,

kullanmayla gececek seyse (kullanma =aşınma eskime) cıkartsın balatayı zımparalasın taksın, sorunu çözsünler.
    Kur4y bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kur4y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR250R
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hallolmayacak iş değil, canınızı sıkmayın . ama üstünde durun ki adam akıllı baksınlar, öyle az kullan duzelir laflarına gelmeyin,

kullanmayla gececek seyse (kullanma =aşınma eskime) cıkartsın balatayı zımparalasın taksın, sorunu çözsünler.
    :D sabah 10-11 gibi servisteyim daha sabahta olmazsa yapacak birşey yok :D
    cenkito bunu beğendi.
    '' Geleceğini Geçmişinden Çalmayanlar Tamamlar ''

Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Bende de benzer bir sıkıntı vardı, ıslık sesi çıkarıyordu resmen disk, hava tuttum 1 saat düzeldi tekrar aynısı oldu servise gittim balata mı değişecek diye bi sprey verdi 10 liraya bunu sürekli sık diski temiz tut dedi pek inandırıcı gelmedi ama ne hikmetse onu sıkınca ses mes kalmadı tam adını hatırlamıyorum ama sprey metal yüzel temizleyicisi gibi bişeydi sanırım.
    Kur4y bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Bune adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de benzer bir sıkıntı vardı, ıslık sesi çıkarıyordu resmen disk, hava tuttum 1 saat düzeldi tekrar aynısı oldu servise gittim balata mı değişecek diye bi sprey verdi 10 liraya bunu sürekli sık diski temiz tut dedi pek inandırıcı gelmedi ama ne hikmetse onu sıkınca ses mes kalmadı tam adını hatırlamıyorum ama sprey metal yüzel temizleyicisi gibi bişeydi sanırım.
    balata spreyidir 500 ml kutuda 10 tl oluyor
    Kur4y bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR250R
    arkadaşlar servise gittim bu gün yine balata temizleme spreyi sıktılar adamları inandıramadım kendileride bindi yine sprey sıktılar başlarındanmı savıyorlar beni anlamadımki ? yarın başka bir motorcuya götürüceğim Servis mermis Hikayeymiş geçmiyor işte spreyle sıkma yani zorlama

Motosikleti
    Honda CBR250R
    Beyler Sonuç yok o kadar ustaya gösterdim hala bu disk - balata sesi beynimi yiyor kafayı sıyırmak üzereyim traktorle gidiyorum sanki , balata değişti olmadı o oldu bu oldu yine olmadı , Geriye Ön Fren diski kalıyor Motorum daha 2,5 3 haftalık acaba fabrika üretiminde diskte bir arıza olabilirmi ? Veya 150 CC bir motora kendim nasıl bir Fren diski alabilirim ? herşey denendi bir tek geriye disk kaldı ?? yardım beyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Diskin yamuk olma ihtimali varmıdır ? belirttiğim gibi motor daha yeni 455km , belki fabrika çıkışından disk yamuk olabilirmi ? aldıgım günden beri bu ses var beyler ? disk hakkında ne diyorsunuz balatalar değişti ses gitmedi , seyir halindeyken sürtme var aklımda artık diskte birşeymi var yamukluk eğrilikmi var diye düşünmeye başladım ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Kur4y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler Sonuç yok o kadar ustaya gösterdim hala bu disk - balata sesi beynimi yiyor kafayı sıyırmak üzereyim traktorle gidiyorum sanki , balata değişti olmadı o oldu bu oldu yine olmadı , Geriye Ön Fren diski kalıyor Motorum daha 2,5 3 haftalık acaba fabrika üretiminde diskte bir arıza olabilirmi ? Veya 150 CC bir motora kendim nasıl bir Fren diski alabilirim ? herşey denendi bir tek geriye disk kaldı ?? yardım beyler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:23 ----------

Diskin yamuk olma ihtimali varmıdır ? belirttiğim gibi motor daha yeni 455km , belki fabrika çıkışından disk yamuk olabilirmi ? aldıgım günden beri bu ses var beyler ? disk hakkında ne diyorsunuz balatalar değişti ses gitmedi , seyir halindeyken sürtme var aklımda artık diskte birşeymi var yamukluk eğrilikmi var diye düşünmeye başladım ?
    Bak motoru ön tekerleği boşta olup elinle çevirebilecek şekilde askıya al elinle çevirerek yakından bakarak sesin nereden geldiğini net olarak anlayabilirsin. Tekerlekte boşluk varmı disk yamukmu janttamı sorun var önce problemin ne olduğunu net olarak bilmen lazım.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)