Sonunda Kawasaki 2015 Z300 modelinin sunumunu gerçekleştirdi. Teknik özellikleri Ninja 300 ile aynı. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz.
Sonunda Kawasaki 2015 Z300 modelinin sunumunu gerçekleştirdi. Teknik özellikleri Ninja 300 ile aynı. Şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz.
17-18 Bin isterler buna ninja 300 de olduğu gibi
Ben sahsen o paraya gider 390 Duke alırım ve z300 u her halukar da Tokatlarım.
tahminen 6000-6500EUR arasinda fiyat cikarirlar.
15bin TLden bi kurus fazla calismaz buna...
Benim kafam bozulmaya basladi. Sifir renault ya da nissan arabalar bile motosikletlerden ucuza satilirken motosikletlerin fiyatlari arabadan pahaliya geliyo artik turkiyede.
Noluyo aga? Surmeyelim mi soleyin de bilelim ona gore akbil alalim metrobuse binelim.
Avrupa'da 14.000 euro satılacakmış bize kaça gelecek merak ettim.
Avrupa'da mt-07 bile 7000 euro bunun 14.000 euro olmasi imkansiz!
650 cc ile aynı vergi gene kullanıcı ya girdi...
Çok Özür dilerim hata ettim Avrupa'da 5000 Euro ben euro yu TL çevirmiştim yanlışlıkla yazmışım.
ikiside normal değil onu dedim araba piyasası daha da uçtu
memleket malesef kötü yönetiliyor cari acık cıkmasın millet rahat rahat almasın dıye arac fıyatları ucuyor elın gevuru bu aracları rahatlıkla alıp bınıyor bız en az uc katı fazla para vermek zorunda bırakılıyoruz bır fluence arabanın en fazla degerı 40 bn tl olmalı 60 bın hatta full versıyonu 80 bın ne demek yahu almanyada audi rs7 modelı kı bu model serının en ust ve hızlı versıyonudur bızce hayal ve utopya olan bır arac 117 bın euroya satılıyor sızce canım guzel ulkemızde kaca satılır bu arac en az 350 bın euro olur amerıkada 7000 dolar olan harley davıdson iron modelı bızde 12500 euro ne sucumuz var bızım bız bır amerıkalı bır avrupalı kadar hak etmıyormuyuz bu aracları alıp nıye bınemıyoruz cevabı acık ama bosver ...
İşin asıl acı tarafı onların gelirlerinin bizden kat kat fazla olması. Onlar için olayın ekonomik yönünün çok bir önemi yok. Adam hangi motoru severse onu alıyor. Aynı sınıfta arada taş çatlasa 3 - 4 bin € oynuyor. Devlet yöneticisinden distribütörüne kadar bizimki kadar kötü niyetli ve uyanık insanların yaşadğı bir tane ülke daha yoktur.
kendi insanına bu kadar kötü ve kısıtlı şartlar sunan ülkeler arasında lıderlıge oynarız...ama yok sorsan dunya lıderının yonettıgı hergun buyuyen krızlerın teget gectıgı güllük gülistanlık bır ulkedeyızneyse ya sıyaset yapmıyayım sımdı
Sonra bu ülkede, orta sınıf enduro/sport denilen veya avrupada basic olan motorlara bile binince kasın kasım kasılan tipler peydahlanıyor(söz mt nin motora gönül vermiş üyelerinden dışarı), motosiklette sınıf ayrımı oluşumu tetikleniyor, herkez ayrı bir alem oluyor...
Sonra AEA 1200 GS vb. tayfasını(egitim egitim diyip kasım kasım kasılan, içlerinde aslında büyük bi olmamışlık ve duruşunun arkasında motosiklet felsefeine tezat bir samimiyetsizlik bulunduran kısmını) çok güzel tiye alıyor falan, falan...
PÖLÜTÜKÖ YÖPMÖYÖLÜM BÖYLÖR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)