Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kawasaki Z300

REKLAM ALANI
    cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    açıkcası ninja 300 yerine tercih etmek istediğim bir motor olurdu.
    6 aylık vergisi 200 tl sanırsam dimi ?
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fastturkish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Z300'ün Avrupa satış fiyatı 5 bin pound yani 18 bin lira yapıyor. Bize gelişi 20 bini bulur arkadaşlar. Euroyla karıştırmayın. Bu rakamlar avrupa insanını zorlamaz, herşey neden bu kadar pahalı diye merak ediyorsanız bizi yönetenlere sormak lazım. Ekonomi çok iyi gidiyor Türkiye uçuşa geçiyor diyenler nerede şimdi?
    abeciMotoru ve kurufasulye bunu beğendiler.

pnongrata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX S1000 GX
    Çok şıkmış..
    Acaba uzun boyluların altında nasıl durur?

anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Acınacak durumdayız maalesef.Yeni bir motosiklet piyasaya girecek ve bizler motosikleti tartisamiyoruz çünkü öptüğümün devleti ve çakal distribütörlerin abuk sabuk fiyat politikaları ürünün direkt önüne geçiyor.Kaliteli ve güzel bir motosiklet çok belli ama sen 5000€ değer bicersen kaç tane alınır satılır göreceğiz... Sanki yer gök ninja 300 doldu da z300 eksik kaldı ?
    celikat bunu beğendi.

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    Direk binlik alsak o daha ucuza gelecek :D z1000 farını söküp taksak olur mu ? dachya nın bir modeli 22.000 başlıyordu fiyatı 1.2 veya 1.4 motor . Belki arkadaş bunu kastetmiş olabilir.

xbuky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu motorun Türkiye'de satışı var mı ya?

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    10 bin liralık motor. ama bizim ülkede 10 bine 125 cc veriyorlar artık.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    "aa olur mu, o paraya gider"cileri gördükçe içim şenleniyor :D
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Motosikleti
    Hayabusa
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "aa olur mu, o paraya gider"cileri gördükçe içim şenleniyor :D
    125 lik motora 10 bin normal diyen adamlar var bu ülkede be.

mephamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF1000 AfricaTwin
    Alıntı xbuky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motorun Türkiye'de satışı var mı ya?
    Satış başladı

Alıntı mephamd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satış başladı
    Ben hiç bir yerde göremedim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    125 lik motora 10 bin normal diyen adamlar var bu ülkede be.
    Valla kusura bakmada linea ile busa kıyaslayan adamlarda var. Sanki aynı şeylermiş gibi. Yine bana cevap atıp bulaşma uğraşamayacağım sen ve busan ile. Ben motorumu beğeniyorum, memnunum ve parasını hakediyor diyorum. Sen ne dersen de. Bende gidipte busa'ya o parayı vermem ama busa'dan 40 bin TL pahalı bmw gs'lerden birini alırım.

Motosikleti
    Hayabusa
    Ben hiç bir yerde göremedim ama.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------

Valla kusura bakmada linea ile busa kıyaslayan adamlarda var. Sanki aynı şeylermiş gibi. Yine bana cevap atıp bulaşma uğraşamayacağım sen ve busan ile. Ben motorumu beğeniyorum, memnunum ve parasını hakediyor diyorum. Sen ne dersen de. Bende gidipte busa'ya o parayı vermem ama busa'dan 40 bin TL pahalı bmw gs'lerden birini alırım.
    parasal açıdan ne verdikleri ile ilgili kıyaslayan var evet. bir de bunu anlamayan, anlayamayanlar var.

parasal açıdan ne verdikleri ile ilgili kıyaslayan var evet. bir de bunu anlamayan, anlayamayanlar var.
    Aç baştan sona oku konunu, linea alınır mı ya .s.s benim busam var gazlıyorum dedin resmen. Linea alan adamın ihtiyaçları doğrultusun da o adam için o fiyat tamamdır dahada varsa parası gider başka araba alır. Daha da çılgınsa motor artı araba alır. Parasal açıdan verdikleri şu

düzgün yol bulursan, önüne domates kasası çıkan çevreyoluna kendim şahit oldum, basarsın gaza ruhunu coşturursun. O adam ise ailesi ile pikniğe gider, memleketine gider, tertemiz mis gibi meyve bahçelerinden meyvelerini toplar, büyüklerinin yaptığı balı, reçeli doldurur arabasına gelir, ya da evinde yaşlı biri varsa en ufak bir durumda hastaneye yetiştirir ya da daha sayabileceğim şeyler var. Ki ben motorda arabada kullanıyorum aktif olarak. Issız bir yolda çocuk feryatlar içinde 60 yaşlarında annesi bayılmış. Gittim ve hemen hastaneye götürdük. Çocuk küçük zaten ne telefon bilir ne bir şey. Sadece o çocuğun gülüşü bile o an beni mutlu etti. He o gün geldikten sonra gece 3 gibi motorlada arkadaşlarla turlamak işte hayatın farklı yönlerinin verdiği farklı zevkler...
    Mutluluk iki bacak arasındadır.

Motosikleti
    Hayabusa
    Aç baştan sona oku konunu, linea alınır mı ya .s.s benim busam var gazlıyorum dedin resmen.
    açtığım konuyu benden iyi biliyorsun yani. ohoooooooovvv, bu ne özgüven? o konunun neresinde böyle bir şey demişim, bul getir koy önüme. link bekliyorum.

Linea alan adamın ihtiyaçları doğrultusun da o adam için o fiyat tamamdır dahada varsa parası gider başka araba alır. Daha da çılgınsa motor artı araba alır.
    bir önceki mesajımda yazdım ya anlamayan, anlayamayan var diye. sen o kategoriye bile giremedin dostum, üzgünüm.

açtığım konuyu benden iyi biliyorsun yani. ohoooooooovvv, bu ne özgüven? o konunun neresinde böyle bir şey demişim, bul getir koy önüme. link bekliyorum.

bir önceki mesajımda yazdım ya anlamayan, anlayamayan var diye. sen o kategoriye bile giremedin dostum, üzgünüm.
    Senin ile uğraşmak istemiyorum ki. Benim bu motoru almamda amaçlarım var. Paramda var zaten karışamazsın ki. Üzgünüm yani...

Motosikleti
    Hayabusa
    Senin ile uğraşmak istemiyorum ki. Benim bu motoru almamda amaçlarım var. Paramda var zaten karışamazsın ki. Üzgünüm yani...
    link bekliyorum dedim link? yok veremiyorsan bu hakkımda yalan söylediğin kanısı uyandıracak çünkü.

link bekliyorum dedim link? yok veremiyorsan bu hakkımda yalan söylediğin kanısı uyandıracak çünkü.
    Sana dedin diyen yok, resmen onu demeye getirdin dedik. .s.s yazıp ta konu açacak değilsin herhalde. O mesajımı okuyan herkesde anlar ne demek istediğimi zaten. Beni sen değil diğer insanlar ilgilendiriyor. Ya peki o açılan konu başka ne demeye getilir ki? Ben busa aldım süper gazlıyorum, linea alan adamları anlamıyorum busa tokatlar onu, yoksa öper mi öyle bir şey falan demiştin hatta.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)