Bende belki 2015'n ilk aylarında sıfır bir Yamaha YBR alabilirim, nasip
Bende belki 2015'n ilk aylarında sıfır bir Yamaha YBR alabilirim, nasip
Ben de 2015 modeli beklediğimden Trabzon yamaha bayisine uğruyayım dedim. Satış görevlisiyle yarım saat kadar konuştuk. Bana mart ayında 2015 modellerinin geleceğini söyledi. Motorda değişlik olacak mı? Sorusunu sordum. Olmayacak dedi. Ben yine de 2015 modeli bekleyeceğim , içim rahat etsin. Hiç olmazsa motoru kendi gözümle görür rahat eder , 2014 le aynı ise bayide kalan 2014 ler den alıveririm.
ben de senin gibi yeni motor kullanıcısıyım hatta hiç motor tecrübem yokken ehliyet bile almadan ybr aldım ve hiç de pişman değilim. ekimde aldım ancak İzmir'de olduğum için hava fena değil ve binebiliyorum. bu açıdan 2015 i beklemek senin vereceğin karar ancak motora başlıyosan kesinlikle ve kesinlikle Ybr den başlamalısın. ortalama fiyat söliceksem 250-300 tl mont 150-200 tl kask ve 100 tl eldivenle ilk olarak gerekli ekipmanları tamamlamış olursun.
kardeşim sen modeli görünümü bir kenara bırak ybr al, lastiklerini değiştir, iyi ekipman al, artan paran olursa eğitim de al..
üstüne bir de mutlak surette çok çok iyi bir kilit al genelde ilk motorlar kolay çaldırılıyor..
Ocak ayinda 2015 model bir ybr 125 esd alacagim. Bayiyle gorustum 1 ocaktan itibaren 2015 alabilirsiniz dedi. Boylelikle korumaliklarada param kalacak. Umarim 2. El cbr 125 almadigima pisman olmam. Cunku baya kararsiz bir insanim
Konuyu açan benmişim. Hayat ne kadar tuhaf yahu
PCX'i alalı 4.5 ay falan oldu neredeyse. İnsanın kısmeti belli olmuyor. Neye niyet, neye kısmet.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)